Злату Огнєвіч призначили спікером від України на Євробаченні-2023
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Злату Огнєвіч призначили спікером від України на Євробаченні-2023

Злату Огнєвіч призначили спікером від України на Євробаченні-2023
Джерело:  online.ua

Співачка Злата Огнєвіч, яка у 2013 році представляла Україну на Євробаченні, в цьому році стала спікером музичного конкурсу.

Джерело: Суспільне

Злата Огнєвіч стала спікером на Євробаченні-2023

Цього року на пісенному конкурсі Євробачення співачка Злата Огнєвіч буде оголошувати бали, які Україна виставила іншим учасницям.

Відзначимо, що в 2014 році Огнєвіч вже виконувала почесну роль спікера.

Рада вам повідомити, що в цьому році я буду оголошувати найвищі бали від журі на Євробаченні-2023. Вже вдруге! Я пригадую радість нашої команди, коли в 2013 році оголошували мої бали. Це неймовірно хвилюючий момент для кожного з учасників. Я дуже рада, що в цьому році і я зможу принести комусь хорошу новину. Побачимося під час прямого ефіру на гранд-фіналі 13 травня, — сказала Огнєвіч у своєму відеозверненні.

Реакція українців на призначення Огнєвич спікером Євробачення-2023:

  • Хоча б десь задіяли Злату. Але шкода, що її не буде в Ліверпулі

  • Шкода, що не буде виступу Злати на сцені Євробачення. Але оголошувати бали від України - це теж дуже відповідальна справа

  • Дуже радіємо, що Злата свого часу настільки круто представила Україну на Євробаченні!

Найбільше фан-опитування назвало лідера Євробачення-2023

Відоме опитування OGAE визначило ймовірного переможця Євробачення-2023. Представники 42 фан-клубів з усього світу проголосували за своїх Фаворитів.

Згідно з результатами опитування OGAE, перше місце може зайняти співачка Loreen зі Швеції. Під час фан-голосування їй віддали 423 бали.

На другому місці, як вважають учасники опитування, може виявитися Фінляндія, цю країну представить артист Käärijä з піснею Cha Cha Cha.

Третє місце фан-клуби віддали Франції, четверте — Норвегії. Замкнула "п’ятірку" Австрія. Україна, на думку учасників голосування, у фінал не пройде.

Дані опитування свідчать, що Україна не в першій і навіть не в другій "п’ятірці".

Нашій країні, як і семи іншим, фанати поставили нуль балів. Разом з Україною найнижчу оцінку отримали Албанія, Данія, Ісландія, Ірландія, Латвія, Румунія, Сан-Марино.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?