TVORCHI вирушили на Євробачення-2023 в Ліверпуль
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

TVORCHI вирушили на Євробачення-2023 в Ліверпуль

TVORCHI вирушили на Євробачення-2023 в Ліверпуль
Джерело:  online.ua

У понеділок, 1 травня, гурт TVORCHI разом з командою відправився спочатку у Варшаву, а звідти в Ліверпуль, щоб представити Україну на Євробаченні-2023. На київському вокзалі на них чекав сюрприз від Укрзалізниці.

Джерело: TVORCHI

TVORCHI поїхали у Великобританію на Євробачення

У Велику Британію TVORCHI та команда Суспільного відправилася з залізничного вокзалу в Києві.

З цієї нагоди напрямок "Київ – Варшава" на 1 колії замінили на "TVORCHI – Євробачення", а під час відправлення потягу ввімкнули їхню конкурсну пісню Heart of Steel.

Бажаємо хлопцям успіху та перемоги, і вже готові безпечно доставити кришталевий мікрофон до столиці, як і минулого року. Автограф-сесія для пасажирів поїзда – як спонтанний бонус від Джеффрі та Андрія, – написали в Укрзалізниці.

Перша репетиція TVORCHI запланована вже на четвер, 4 травня. Як представники країні-переможниці минулого року, вони виступлять одразу у фіналі Євробачення-2023 під номером 19.

TVORCHI зустрілися з Ткаченком

Перед поїздкою в Ліверпуль TVORCHI зустрітися з міністром культури та інформаційної політики Олександром Ткаченком. Судячи з фейсбук-допису, на зустрічі був продюсер гурту Петро Заставний.

Побажав хлопцям успіхів на Євробаченні в Ліверпулі. Вчора ввечері TVORCHI вже відправились в подорож, щоб представити нашу країну на конкурсі. Вже днями стартує серія заходів у Ліверпулі, присвячених Євробаченню-2023 під українським та британським прапорами, – підписав Ткаченко фото зі свого кабінету.

Фото: t.me/otkachenkokyiv

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?