Найбільше фан-опитування назвало лідера Євробачення-2023 — хто може перемогти
Категорія
Культура
Дата публікації

Найбільше фан-опитування назвало лідера Євробачення-2023 — хто може перемогти

Найбільше фан-опитування назвало лідера Євробачення-2023 — хто може перемогти
Джерело:  online.ua

Відоме опитування OGAE визначило ймовірного переможця Євробачення-2023. Представники 42 фан-клубів з усього світу проголосували за своїх Фаворитів.

Джерело: OGAE

Хто стане переможцем Євробачення-2023

Згідно з результатами опитування OGAE, перше місце може зайняти співачка Loreen зі Швеції. Під час фан-голосування їй віддали 423 бали.

На другому місці, як вважають учасники опитування, може виявитися Фінляндія, цю країну представить артист Käärijä з піснею Cha Cha Cha.

Третє місце фан-клуби віддали Франції, четверте - Норвегії. Замкнула "п'ятірку" Австрія. Україна, на думку учасників голосування, у фінал не пройде.

Дані опитування свідчать, що Україна не в першій і навіть не в другій "п'ятірці".

Нашій країні, як і семи іншим, фанати поставили нуль балів. Разом з Україною найнижчу оцінку отримали Албанія, Данія, Ісландія, Ірландія, Латвія, Румунія, Сан-Марино.

Однак голосування фан-клубів не є пророчим. Думка учасників опитування часто розходиться з реальними підсумками Євробачення.

Фото: ogaeinternational.org

Публіці вперше показали сцену Євробачення-2023

Британський король Чарльз III і королева-консорт Камілла побували на локації, де відбудеться Євробачення-2023. Проведуть його в Ліверпулі від імені України.

Під час візиту королівської сім’ї відбулася презентація сцени, на якій виступатимуть учасники.

Сцену спроєктував Хуліо Хімеде. Її площа — понад 450 квадратних метрів. Її доповнюють ще 220 квадратних метрів незалежних відеоекранів, понад 700 відеоплиток, вбудованих в підлогу, і понад 1500 метрів світлодіодних світильників.

Для мене велика честь, що Його Величність Король і Її Величність Королева-консорт прибули сюди сьогодні, щоб показати фантастичну сцену нашого конкурсу пісні Євробачення, — сказав генеральний директор ВВС Тім Деві.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?