TVORCHI провели репетицію у Ліверпулі та показали свої образи для виступу — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

TVORCHI провели репетицію у Ліверпулі та показали свої образи для виступу — відео

TVORCHI провели репетицію у Ліверпулі та показали свої образи для виступу — відео
Джерело:  online.ua

Український гурт TVORCHI, який цього року буде представляти нашу країну на Євробаченні, приїхав до Ліверпуля. Артисти вже провели першу репетицію та показали костюми, у яких будуть виступати.

Джерело: Суспільне

Як пройшла репетиція TVORCHI на сцені Євробачення-2023

Наші представники на конкурсі Євробачення, Андрій Гуцуляк і Джеффрі Кенні провели першу репетицію свого номера на головній сцені Ліверпуля.

На офіційній сторінці колективу в соцмережі з'явилися перші фото.

Наша перша репетиція - done! Покажемо Європі наші сталеві серця, — написали музиканти в Instagram.

Сцену Євробачення-2023 на арені M&S Bank Arena TVORCHI підсвітили синьо-жовтими вогнями та створили вражаючу композицію з екранів і фонів, на яких з'являється обличчя Джеффрі Кенні та сходить сонце.

У постановці також беруть участь два танцівники.

TVORCHI показали костюми, у яких виступлять на Євробаченні-2023

Можна помітити, що вбрання зірок трохи вдосконалене, але в них залишився ключовий елемент — "сталеві серця", вишиті вручну. Незмінними також залишилися окуляри Джеффрі Кенні.

Андрій Гуцуляк буде виступати у плащі кольору металік. Артисти частково залишили стилістику минулих образів. На їхньому одязі будуть величезні серця з каменів.

Образи для музикантів розробляв дизайнер Іван Фролов, із яким вони давно співпрацюють.

Думки українців традиційно розділилися. Одним дуже сподобалися і сам номер, і костюми, а інші фанати залишилися незадоволеними.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?