Бумбокс представив яскравий кліп на пісню "Імперії впадуть"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бумбокс представив яскравий кліп на пісню "Імперії впадуть"

Бумбокс представив яскравий кліп на пісню "Імперії впадуть"
Джерело:  online.ua

Відомий український гурт "Бумбокс" потішив відданих шанувальників довгоочікуваною прем'єрою кліпу та пісні "Імперії впадуть". Варто звернути увагу на те, що цей трек став завершенням трилогії, до якої входять кліпи "ДШ" та "Ангела". Усі ці роботи об'єднані одною історією. Головною героїнею кліпу стала українська модель Наталія Гоцій.

Джерело: Ютуб-канал "familyboombox"

Бумбокс предствив новий трек "Імперії впадуть" та кліп до нього

Що важливо розуміти, режисером нової відеороботи став Стас Гуренко, оператором – Олександр Бойко.

"Кліп "Імперії впадуть" – це певною мірою завершення трилогії, до якої входять кліпи "ДШ" та "Ангела". Між собою ці відео об'єднані метафоричністю та візуальним стилем: у "ДШ" головний герой стоїть перед вибором, який змінить все у його житті, в "Ангела" – отримує удари, що лишають на тілі шрами, опіки та татуювання, а в "Імперії впадуть" сам стає тим, хто ці удари завдає", – пояснює головну ідею кліпу режисер Гуренко.

За словами кліпмейкера, у цій відеороботі глядачам хотіли продемонструвати, як стосунки з коханою людиною лишають на нас сліди у вигляді досвіду.

"Іноді людина з'являється в житті іншої як підтримка, іноді як випробування, яке не кожен здатен пройти. Що робити? Встати та продовжити? Завдати удару в спину чи просто здатися? Кинути зброю та віддатись одне одному? Варіантів безліч, як і безліч тактик у фехтувальному поєдинку", – наголошує режисер.

Андрій Хливнюк у свою чергу прокоментував спільну роботу з Наталею Гоцій, яка стала головною героїнею кліпу. Артист також розповів, що модель є відданою та давньою слухачкою гурту.

"Наталя заради нас скасувала одну зйомку і перенесла ще кілька, одразу після зйомок кліпу поїхала в аеропорт, де на неї чекала робота в Лондоні. Вона закохала знімальну групу своїм тактом і професіоналізмом. Коли Наталя була в кадрі, на майданчику стояла тиша, хіба що я міг щось говорити з нашим оператором Олександром Бойком, та й то режисер на нас покрикував. Наталя настільки органічно вписалася в історію, що їй одразу всі повірили", - розповів Хливнюк.

Читайте також:

  • Лідер "Бумбоксу" Андрій Хливнюк розлучається з дружиною

  • Розкішний образ — Alyona Alyona приголомшила фанатів новою світлиною.

  • Святослав Вакарчук здивував історією про перше побачення: цікаві подробиці читайте в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?