Лідер "Бумбоксу" Андрій Хливнюк розлучається з дружиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лідер "Бумбоксу" Андрій Хливнюк розлучається з дружиною

Лідер "Бумбоксу" Андрій Хливнюк розлучається з дружиною
Джерело:  online.ua

Відомий український музикант та лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк розлучається з дружиною Ганною після 11 років шлюбу. За словами журналістів, наразі їхню справу розглядають у Шевченківському суді Києва.

Джерело: "ТСН"

Лідер "Бумбоксу" Андрій Хливнюк готуєтьсядо розлучення з дружиною

Ні для кого не секрет, що Андрій Хливнюк ніколи не афішував особисте життя й не розповідав про свою дружину Ганну. Варто зазначити, що про їхнє розлучення світ дізнався не з уст лідера "Бумбоксу", а завдяки журналістам.

Так, нещодавно з'ясувалося, що на 5 листопада було заплановано слухання про розірвання їхнього шлюбу. Однак ані артист, ані режисерка Ганна Копилова не приїхали на засідання Шевченківського суду. Вони передали всі необхідні документи й попросили розглянути справу без них. Журналістам також вдалося дізнатися, що ініціаторкою розриву була саме Ганна, яка, до слова, є донькою ексочільника НАК "Нафтогаз Україна".

Як уже згадувалося раніше, чутки про розлучення лідера "Бумбоксу" в мережі активно обговрювали з лютого минулого року. За словами відомої телеведучої Соломії Вітвіцької, саме Ганна ухвалила рішення розірвати шлюб. Сам артист досі відмовляєтьс коментувати особисте життя.

Що відомо про стосунки Андрія Хливнюка з Ганною Копиловою

Музикант з його обраницею побралися в 2010 році, проте їхнє весілля було таємним. У мережі досі немає жодної світлини з церемонії. Доволі швидко у подружжя народився первісток Іван, а через три роки – донька Олександра.

"Як про дружину, так і про дітей лідера "Бумбоксу" відомо мало. У своєму профілі в інстаграмі він зрідка публікує фото з нащадками, тоді як Ганна там не з'являється. Як відомо, жінка працює арт-директоркою видавництва "Основи" та режисує музичні кліпи", - йдеться в повідомленні.

Андрій Хливнюк з дітьми (Фото - instagram.com)

Читайте також:

  • Співак Stromae зняв в Україні видовищний кліп на пісню Santé

  • Розкішний образ — Alyona Alyona приголомшила фанатів новою світлиною.

  • Святослав Вакарчук здивував історією про перше побачення: цікаві подробиці читайте в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?