ЦАХАЛ атакував об’єкти "Хезболли" в Лівані
Категорія
Світ
Дата публікації

ЦАХАЛ атакував об’єкти "Хезболли" в Лівані

ЦАХАЛ
Ізра

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) завдала ударів по об'єктах терористів "Хезболли" в Лівані.

Ізраїль атакував об’єкти "Хезболли"

За останні кілька годин Армія оборони Ізраїлю завдала ударів по об'єктах, що належать "Хезболлі", вздовж ліванського кордону. Це стало відповіддю на обстріли в середу, - йдеться у повідомленні.

У відомстві додають, що серед уражених цілей – спостережний пункт, який виходить до моря, звідки були випущені протитанкові ракети по Рош-га-Нікрі.

Ізраїльська влада офіційно заявила, що не розблокує постачання пального в Сектор Гази, навіть якщо терористи звільнять абсолютно всіх заручників.

Ізраїль заявив, що не змінить своє рішення навіть після звільнення усіх заручників

Журналісти також поцікавилися у Марка Регева, чи Тель-Авів дасть дозвіл на ввезення пального в Газу, якщо будуть звільнені всі заручники.

За словами посадовця, навіть такий крок ХАМАС не зможе похитнути позицію Ізраїлю з цього приводу.

Рішення уряду полягає в тому, щоб пальне не потрапило у Газу, тому що його викраде ХАМАС і використає для ракет, які запускаються по Ізраїлю, вбиваючи наших людей, – додав радник прем’єра.

Він також звернув увагу на те, що частину пального дозволили ввезти через пропускний пункт “Рафах”, однак терористи відібрали велику його частину, погрожуючи зброєю.

Згідно з даними ООН, протягом останнього тижня до Гази пальне не надходило у складі гуманітарних конвоїв, які їхали через КПП «Рафах».

Гуманітарні організації звертають увагу на те, що пальне вкрай важливе для опріснення води, а також роботи апаратів для підтримки життя людей у лікарнях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?