Це підло. Дан Балан відреагував на чутки про роман з Тіною Кароль
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це підло. Дан Балан відреагував на чутки про роман з Тіною Кароль

Тіна Кароль Дан Балан
Джерело:  online.ua

Молдавський співак Дан Балан заперечив, що у нього були стосунки з українською поп-дівою Тіною Кароль та закликав фанатів нарешті облишити цю тему.

Дан Балан заявив, що його родина страждає від вигадок шанувальників

У своєму телеграм-каналі артист виріши розставити всі крапки над і.

Співак звернувся до фан-групи DanTina і заявив, що вона "тероризує його родину, друзів та близьке оточення".

Це підло! Як я вам казав кілька років тому: нас із Тіною не пов'язують близькі стосунки. Ми не спілкувалися вже 2 роки. Немає сенсу в існуванні вашої групи. Ви живете в ілюзіях, а ваші дії, які націлені на те, щоб шкодити іншим, робить вашу спільноту небезпечною для суспільства, — написав Дан Балан.

Фото: скриншот

Таким чином артист відреагував на “творчість” фанатів, які протягом багатьох років продовжували не лише приписувати йому роман з Кароль, але й робили колажі, створювали відео зі знімками зірок під романтичну музику.

Дан Балан просить їх зайнятися своїм життям.

Прокиньтеся і займіться своїм життям, приділіть краще час своїй сім'ї, і не витрачайте його на цей безглуздий негатив і жорстокість. Вірю, що у вас лишилося щось добре, — зазначив співак.

Що відомо про взаємини Тіни Кароль і Дана Балана

Активний флірт артистів у 9 та 10 сезонах "Голосу країни", де вони були суддями, змусив фанатів Тіни та Дана повірити в те, що між ними зав’язався роман.

Однак декілька років тому, Володимир Завадюк відверто зізнався, що історію кохання зіркових тренерів "Голосу країни" Тіни Кароль і Дана Балана вигадали заради рейтингів.

За словами продюсера, він змусив артистів повірити в те, що вони цікаві одне одному.

Окрім того, Завадюк перепросив за свої слова і спростував заяву про штучний роман.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?