Чемпіон UFC викликав на бій Ілона Маска
Категорія
Спорт
Дата публікації

Чемпіон UFC викликав на бій Ілона Маска

Чемпіон UFC викликав на бій Ілона Маска
Джерело:  online.ua

Чемпіон UFC Беніл Даріуш заявив, що викликає на бій відомого американського винахідника та мільярдера  Ілона Маска. Боєць розповів, що чекає замовлений автомобіль Tesla вже пів року, і йому це не подобається. Глава Tesla з відповіддю не забарився.

Джерело: bloodyelbow

Даріуш викликає на бій Ілона Маска

Після перемоги на турнірі UFC 262 над легендарним Тоні Фергюсоном новий чемпіон Беніл Даріуш вирішив дати інтерв'ю Джо Рогану. Під час нього боєці несподвано для всіх викликав на бій засновника Tesla Ілона Маска.

Даріуш заявив, що присвячує свою перемогу Ісусу Христу, а потім додав, що йому є, кого викликати на бій наступним. Чемпіон здивував усіх, назвавши ім'я генерального директора SpaceX і Tesla. За словами Даріуша, він чекає замовлений автомобіль Tesla вже пів року, і йому це не подобається.

"Джо, я хочу викликати твого приятеля, Ілона. Ілон Маск! Де моя машина, бро? Я чекаю пів року, у мене буде дитина, мені потрібна хороша машина для моєї дочки. Ну ж, Ілоне! Дай мені мою машину", - звернувся до винахідника боєць.

Окрім того, під час пресконференції після бою Даріуш вирішив розповісти журналістам про ситуацію детальніше.

"У грудні я замовив свій електромобіль. Мені сказали, що я купую найбезпечнішу машину, найкращу машину для вагітної дружини. І я все ще чекаю. Ілоне, в чому справа? Машину обіцяли доставити в березні, а скоро вже червень. Я хочу свою машину. Я великий шанувальник Ілона, але це неповага", - наголосив Даріуш.

Ілон Маск зразу ж відреагував на заяву бійця в соціальній мережі Twitter. Винахідник публчно вибачився за затримку, а також додав, що Беніл Даріуш скоро отримає свою автівку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?