Череватий розтлумачив слова Сирського про "найвищий рівень напруження" в Бахмуті
Категорія
Україна
Дата публікації

Череватий розтлумачив слова Сирського про "найвищий рівень напруження" в Бахмуті

Череватий розтлумачив слова Сирського про "найвищий рівень напруження" в Бахмуті
Джерело:  online.ua

Як повідомив командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський після візиту 5 березня до Бахмуту, бої за місто досягли найвищого напруження. Речник Східного угруповування військ ЗСУ Сергій Череватий вирішив пояснити українцям, що означають ці слова.

Джерело: "Єдині новини"

На захоплення Бахмуту ворог кинув найкращі підрозділи

За словами Сергія Череватого, Сирський мав на увазі, що російські загарбники кинули у бій на захоплення міста-фортеці найкращі свої підрозділи.

Окрім того, наголошується, що саме у Бахмуті солдати РФ максимально концентрують артилерійський вогонь.

Згідно з останніми даними, протягом 6 березня на Бахмутському напрямку окупанти завдали близько 130 ударів з різних артилерійських систем та реактивних систем залпового вогню по позиціях Збройних сил України.

Сергій Череватий звертає увагу на те, що бої відбувалися в районах:

  • Залізнянського,

  • Дубово-Василівки,

  • Оріхово-Василівки,

  • Іванківського,

  • і, звісно, у самому Бахмуті.

Бахмут є точкою біфуркації цієї війни

Бахмут – це така точка біфуркації цієї війни, він уже став символічним з багатьох точок зору. І для нас це абсолютний символ нашої боротьби, стійкості, героїзму, непохитності і незламності, – наголосив речник Східного угруповування військ ЗСУ.

Сергій Череватий також звертає увагу на те, що для російських загарбників місто-фортеця стало знищенням міфу про "другу армію світу", а також про "ПВК як якусь непереможну кампанію, яка воює від Сирії до Африки і здобуває перемоги".

За його словами, те, що росіяни понад 7 місяців не можуть захопити Бахмут та прорвати системи оборони наших Збройних сила, також підкошує моральний дух солдатів РФ.

Ба більше, українські воїни продовжують вибивати потенціал противник.

Цим вони ще й полегшують роботу своїм побратимам, які зараз посилено готуються, проходять бойовий вишкіл, зокрема, на нових системах техніки і озброєння, щоб потім викинути ворога назавжди з нашої землі, - пояснює Череватий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?