Через російський обстріл Краматорська загинуло двоє людей
Категорія
Україна
Дата публікації

Через російський обстріл Краматорська загинуло двоє людей

Через російський обстріл Краматорська загинуло двоє людей
Джерело:  online.ua

Ввечері 14 серпня російські війська завдали удару по Краматорську Донецької області. Окупанти влучили по складським приміщенням, загинуло щонайменше двоє людей.

Джерело: Донецька обласна прокуратура

Війська РФ атакували Краматорськ 

Окупанти атакували Краматорськ з зенітно-ракетного комплексу С-300.

Снаряди окупантів поцілили по складських приміщеннях, де зберігались продукти харчування. На площі 2400 м кв виникла пожежа, - повідомили в прокуратурі.

Внаслідок обстрілу під завалами опинились двоє вантажників, тіло одного з них деблокували рятувальник. Стан іншого чоловіка наразі невідомий.

Поранення отримала 38-річна комірниця підприємства. Її з легкими тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Ситуація у Донецькій області

В ОВА повідомляють, що за минулу добу, окрім удару по Краматорську, у Слов'янську пошкоджено промисловий об'єкт.

На Волноваському напрямку 1 людина загинула у Пречистівці, під вогнем опинилися Богоявленка, Новоукраїнка і Вугледар.

На Донецькому напрямку зранку ворог двічі обстріляв Авдіївку з Градів. В Очеретинській громаді під обстрілами Соловйове, у Мар'їнській — Красногорівка.

На Горлівському напрямку у Торецькій громаді поранено 1 людину, пошкоджено 5 будинків і інфраструктурний об'єкт. У Соледарській громаді обстріляні Васюківка і Роздолівка. У Костянтинівській громаді під вогнем Предтечине.

На Лисичанському напрямку поранено 1 людину у Ямполі Лиманської громади; у Торському зруйновано будинок. У Званівській громаді пошкоджено 6 будинків у Званівці і 1 у Переїзному.

Всього за добу росіяни вбили 1 жителя Донеччини, поранили ще 4. Кількість жертв внаслідок удару по Краматорську ще встановлюють.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?