Чим стріляють по украиинцам: з'явилося нове відео з передовою АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Чим стріляють по украиинцам: з'явилося нове відео з передовою АТО

Чим стріляють по украиинцам: з'явилося нове відео з передовою АТО
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео наслідків обстрілу бойовиками так званої ДНР позицій украиинских бійців поблизу Донецька.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube канал "Військове телебачення України".
Обстріли тривають в районі міста Красногорівка Мар'їнського району. Як випливає з відеоролика, бойовики використовують в обстрілі міномети та іншу важку артилерію.

Читайте також: Війна на Донбасі: з'явилися показові фото наслідків обстрілу
"Це тривало близько 15 хвилин. Навіть менше, напевно, хвилин 10. 15 штук "прилетіло". Голову не давали підняти. Били поряд - з відстані 1,7-2,5 км", - розповів один з бійців.


За інформацією з відео, яке виклав на своїй сторінці у Facebook голова Красногорівської військово-цивільної адміністрації Олег Ливанчук, бойовики б'ють не тільки по позиціях українських ЗСУ, але і по самому місту, яке в цей момент живе своїм життям.
"Впав цілий пакет "Граду". Зараз "б'ють" із самохідних установок. Так і буває - тиша, тиша, а потім різко починається. Насправді, не можна знаходиться на відкритому просторі. Зараз 2 години дня, діти йдуть зі школи. Якого х* стріляти по місту? Стрьом цілковитий", - каже місцевий житель.


Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко закликав не вірити міфу, згідно з яким українським військовим не можна стріляти у відповідь на провокації і обстріл бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?