Члени Консервативної партії хочуть закликати Трасс до відставки
Категорія
Світ
Дата публікації

Члени Консервативної партії хочуть закликати Трасс до відставки

Члени Консервативної партії хочуть закликати Трасс до відставки
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися британським журналістам, група високопоставлених представників Консервативної партії вирішила публічно закликати прем'єр-міністерку Ліз Трасс піти у відставку після звільнення Квасі Квартенга з посади очільника Міністерства фінансів.

Джерело:  BBC  з посиланням на своїх інсайдерів у політичній силі

Прем'єрку Британії Ліз Трасс планують закликати до відставки

За словами журналістів, партійні гранди організували дискусію та ухвалили рішення діяти після того, як з'явилися повідомлення про те, що Ліз Трасс має намір звільнити свого міністра, що згодом підтвердилося.

Консерватори планують виступити із заявою з цього приводу уже найближчим часом.

Це серйозні люди. Прем'єр-міністру буде важко вижити, - висловив свій прогноз один з учасників дискусії.

На переконання старших торі, позиція Ліз Трасс буде вкрай слабкою та нестабільною, оскільки Квартенг проводив її політику.

Лідерка Британії виступала за зниження податків. Ліз Трасс виграла конкурс на посаду лідера торі на основі цієї програми. З її боку абсурдно звинувачувати Квасі, - зазначають інсайдери журналістів.

За його словами, Трасс помиляється, якщо вважає, що Квартенг не має політичної бази всередині парламентської партії.

Люди люблять Квасі. Він доброзичливий. Він чесний. Можливо, трохи занадто чесний. Можливо, в цьому його проблема, - пояснив інсайдер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?