Чому еліти РФ затягують з ліквідацією Путіна — пояснення аналітика
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому еліти РФ затягують з ліквідацією Путіна — пояснення аналітика

Чому еліти РФ затягують з ліквідацією Путіна — пояснення аналітика
Джерело:  online.ua

На переконання очільника Центру аналізу та стратегії Ігоря Чаленка, у країні-агресорці дійсно може статися палацовий переворот, який закінчиться ліквідацією очільника Кремля Володимира Путіна. Він звертає увагу на те, що різні групи впливу можуть спробувати захопити владу в Росії, й сценаріїв розвитку подій насправді є дуже багато.

Джерело: "24 Канал"

Чому оточення Путіна досі його не знищило

Як стверджує експерт, насамперед не можна забувати про військове командування РФ. Наразі є висока ймовірність того, що главу Міноборони РФ Сергія Шойгу та інших можуть зробити винними за поразки на фронті. Однак вони можуть почати діяти самостійно.

Чим далі затягується війна – тим ймовірніше, що крайніми зроблять Шойгу, Герасімова та компанію. Їм потрібно обирати. Або бути крайніми, або перехопити ініціативу у власні руки з політичної точки зору, – пояснив Ігор Чаленко.

Усунення Путіна може бути тихим та неочікуваним

На переконання аналітика, цілком можливо, що перехід влади від очільника Кремля до когось іншого буде тихим.

Також можна припустити, що незабаром з'явиться новина про стан здоров'я Володимира Путіна та його онкологічні проблеми. Цілком можливо, диктатора просто відсунуть від влади через нібито "погане здоров'я".

Згідно з даними експерта, різні групи впливу в Росії зараз готують власних наступників.

Різні групи впливу хочуть своїх наступників. Це і міністр сільського господарства Дмитро Патрушев. І прем'єр Михайло Мішустін. Колись називали Шойгу. Очевидно, що Дмитро Медведєв бачить своє повернення. У них може розпочатися війна на самознищення, бо немає згоди щодо наступника. Можливо, через це є затримка щодо ліквідації Путіна, – припустив Чаленко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?