Чому під час війни різко зросла кількість зрад — відповідь сексологині
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Чому під час війни різко зросла кількість зрад — відповідь сексологині

Чому під час війни різко зросла кількість зрад — відповідь сексологині
Джерело:  online.ua

Понад 50% українських пар більше як рік живуть окремо через війну. Сексологиня Тетяна Славіна звертає увагу на те, що це має вкрай негативний вплив на сексуальне життя людей і підштовхує їх до зрад. 

Джерело: NV

Експертка пояснила, чому під час війни зросла кількість зрад

Згідно з даними психологині, зради - це проблема, з якою стикається справді багато пар й вона залежить від якості стосунків.

Ту потребу, яку людина не могла раніше закрити у своїй родині, вона зараз може отримати по-іншому і досить легко. Ба більше, для багатьох людей система цінностей у житті дуже змінилася за війну. З’являється потреба не просто формальних відносин, а близьких відносин. З’являється потреба не просто мати секс, а хочеться тепла, - пояснює експертка.

Тетяна Славіна нагадує, що також не можна забувати про фізіологію, оскільки елементарна потреба у сексі відіграє одну із ключових ролей у житті людини.

Потреба зняти стрес породжує пошук яскравих вражень „на стороні“ — це момент втечі від реальності в любовну ейфорію. Але на сім'ї він може не позначитися, якщо причина лише фізіологічна, - зазначає сексологиня.

За її словами, причиною зради також може бути романтичний голод, який справді може призвести до руйнування родини, адже у таких випадках жінки та чоловіки шукають для себе ліпших партнерів.

Професор нейропсихології пояснив, як війна вплинула на сексуальне життя українців

На переконання професора нейропсихології Богдана Ткача, російсько-українська війна не могла не вплинути на сексуальне життя українців.

Він також звернув увагу на те, що цей вплив не можна вважати однорідним, враховуючи те, що не всі регіони нашої країни пережили окупацію та жахи війни.

У чоловіків рекреаційна нейронна мережа також розвинулася в цей період, однак на початку війни від страху знизилася фертильна частина. У жінок була затримка місячних.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?