РФ почала застосовувати щодо українців найстрашніший вид катування — доктор психологічних наук Богдан Ткач
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

РФ почала застосовувати щодо українців найстрашніший вид катування — доктор психологічних наук Богдан Ткач

РФ почала застосовувати щодо українців найстрашніший вид катування — доктор психологічних наук Богдан Ткач
Джерело:  online.ua

Багато українців звернули увагу на те, що Росія протягом останніх декількох тижнів завдавала ракетних ударів по нашій країні приблизно о 04:00. Лікар, доктор психологічних наук Богдан Ткач наголошує, що це не випадковість. Ворог має на меті вплинути на смертність серед українців, використовуючи інформацію про фази сну та біологічні ритми людини.

Джерело: "Ми - Україна"

За словами Богдана Ткача, цілком ймовірно, що росіян, які запускають ракети по Україні, консультує експерт зі сну або ж біоритмолог.

Доктор психологічних наук нагадує про те, що наш сон складається з двох фаз — повільного та швидкого сну. А от загальних циклів є аж 5.

У перших циклах домінує фаза повільного сну, коли ми набираємо енергію, тривають метаболічні процеси. Уже ближче до ранку домінує фаза швидкого сну, коли ми бачимо сновидіння, у нас підвищена активність.

Що важливо розуміти, саме в цей період помирає найбільша кількість людей, зокрема через крововиливи, а під час першої стадії - через погане кровопостачання.

Росіяни спеціально підбирають такі моменти, коли у нас найнижчий рівень працездатності й вищий рівень смертності. Це у них такий антигуманний та антимедичний підхід, — пояснює Богдан Ткач.

Росія почала використовувати щодо українців найстрашніше катування

Доктор психологічних наук звертає увагу на те, що найстрашніше катування, яке придумало людство за свою історію, — це саме позбавлення сну.

Саме його почала протягом останнього місяця активно використовувати Росія проти мирних українців.

Коли роблять експерименти на тваринах, то ті тварини, які недосипають, в них починають відбуватися нейроерозивні процеси. 5 ночей без нормально сну — це вже незворотні зміни для анатомії мозку.Тому зараз РФ використовує найжорстокіше катування з усіх існуючих, — попереджає Богдан Ткач.

Що робити у цій ситуації

Як зазначає доктор психологічних наук, існує два варіанти боротьби з цією проблемою — паліативний та радикальний.

 Паліативний підхід має дві варіації. Перша - це коли людина є інтелектуальною й розвиненою й вирішить звернутися до психолога, щоб той продіагностував, які у неї особливості мозку.

Для цього можна використати тест Ткача-Луньова-Мосійчука і під ці особливості мозку підібрати певні медитації.

Якщо людина більш ірраціональна, то їй рекомендовано звернутися до продавців релігійно-містичних товарів й придбати у них ритуал, обряд або річ, яка "наділена якоюсь силою" і в такий спосіб власноруч створити ілюзію безпеки. Цей ефект Плацебо також гарно працює, — пояснює Богдан Ткач.

 Радикальний метод боротьби — це спроба максимально дистанціюватися у часі від усіх цих артобстрілів та ракетних ударів. Тобто йдеться про евакуацію.

Цей варіант підійде панічним людям, які не вміють керувати своїми емоціями та переживаннями. Їм краще виїхати за кордон або у ті населені пункти, де майже ніколи не буває ударів з боку РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?