"Cлуги народу" визначилися з кандидатурою на посаду глави партії
Категорія
Політика
Дата публікації

"Cлуги народу" визначилися з кандидатурою на посаду глави партії

"Cлуги народу" визначилися з кандидатурою на посаду глави партії
Джерело:  online.ua

Після складення повноважень голови партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко запропонував кандидатуру Олени Шуляк для заміщення його на цій посаді.

Джерело: пресслужба партії «Слуга народу»

Олена Шуляк є заступницею голови фракції «Слуга народу», заступницею голови комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Також вона є головою Координаційної ради з проблемних питань у містобудуванні.
Сьогодні, 15 листопада має відбутися черговий з’зд партії «Слуга народу», присвячений саме цьому питанню.

Нагадаємо, після того, як 18 жовтня Рада обрала Олександра Корнієнка першим заступником спікера парламенту Руслана Стефанчука, він вирішив зосередитись на своїх нових обов’язках. Чиновник очолював партію «Слуга народу» з 10 листопада 2019 року.

Що відомо про Олену Шуляк

Олена Шуляк декілька дипломів про вищу освіту. Зокрема, вона з відзнакою закінчила Український транспортний університет, де вивчала «Економіку і управління в будівництві». Згодом Шуляк також навчалась у Міжнародному інституті менеджменту та заочно здобула фах психолога в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Якийсь час працювала на посаді директора департаменту аудиту і аналізу фінансово-господарської діяльності ФПГ «Midland Group» в Україні. До складу ФПГ входили підприємства такі як: ВАТ «Запоріжсталь», ЗАТ «Запорізький залізорудний комбінат», ВАТ «Трубосталь» та інші.

У жовтні 2017 року стала співзасновником ТОВ «Кріейтор», що займається у Києві діяльністю з надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

29 грудня 2020 року була призначена головою Координаційної ради з вирішення проблемних питань у сфері містобудування при Президентові України.

Нагадаємо, чинний перший заступник голови ВР Корнієнко обігнав у рейтинговому голосуванні за претендента на посаду представницю "Європейської Солідарністі "Софію Федину.

Корнієнко змінив на посаді першого віцеспікера Руслана Стефанчука, обраного спікером Ради. До свого призначення Корнієнко був головою підкомітету з питань організації державної влади, місцевого самоуправління, регіонального розвитку і містобудування.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?