Чому армія РФ значно скоротила кількість артилерійських обстрілів — пояснення військових ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Чому армія РФ значно скоротила кількість артилерійських обстрілів — пояснення військових ЗСУ

Військовий ЗСУ

Російські військові злочинці від початку розв'язаної війни проти України значно скоротили кількість артилерійських обстрілів по позиціях українських військових з 70-80 тис протягом доби до близько 8 тис на сьогодняшній момент.

Що відомо про причини скорочення ворожих артилерійських обстрілів по позиціях ЗСУ

За словами речника 26-ї артилерійської бригади ім. Р. Дашкевича Олега Калашнікова, існують дві причини скорочення кількості ворожих обстрілів від початку війни.

Одна причина – це те, що вони витратили дуже велику кількість боєприпасів, які у них були минулого року. Підраховано, що десь 11 мільйонів вони витратили минулого року. У цьому році, за підрахунками, ця цифра має сягнути 4 мільйонів. Саме боєприпасів у них менше, вони зі складів своїх дістають ті боєприпаси, які потрібно поновлювати, - пояснює військовий.

З іншого боку, українські військові у значній кількості продовжують знищувати ворожу техніку, що доставляє боєприпаси окупантам до лінії фронту.

Калашніков також зазначив, що в українських військових наразі достатня кількість артилерійських систем і ситуація із боєприпасами виглядає позитивною.

Як українські військові нищать окупантів під Авдіївкою

Бійці 47-ої ОМБ оприлюднили відео знищення техніки злочинної армії РФ в районі Авдіївки.

Ювелірна робота наших бійців 47 окремої механізованої бригади, які пліч-о-пліч разом з бойовими побратимами дружніх підрозділів нищать росіян на Авдіївському напрямку, - йдеться у повідомленні військових.

На відео бійці показали "любов" загарбників до української землі та обіцяний фрагмент, як палає танк з триколором окупантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?