ЗСУ обіцяють армії РФ неприємний сюрприз із настанням холодів
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ обіцяють армії РФ неприємний сюрприз із настанням холодів

Знищений танк армії РФ
Джерело:  ЛІГА.net

Із настанням холодів та погіршенням погодних умов у поєднанні із атаками українських військових на об'єкти логістики злочинної армії РФ з'являється шанс витиснути окупантів з території України та повернути захоплені Росією території. 

Чи погода на стороні України у війні проти РФ

За словами керівника пресслужби командування Сухопутних військ ЗСУ Володимира Фітьо, погода у будь-якому разі внесе корективи у характер ведення бойових дій в Україні.

Він підкреслив, що активні дощі змусять окупантів обмежити використання авіації та ударних БпЛА.

Речник командування Сухопутних сил підкреслив, що наразі головним завданням українських військових є переривання логістичних ланцюжків ворога, аби тил окупантів не міг забезпечувати фронт усім необхідним.

Якщо це вдасться, я думаю, за допомогою погоди, дощів та морозів, ми їх виморозимо, - переконаний Фітьо.

Що відомо про останні успіхи українських військових

За інформацією журналістів видання NV із посиланням на BBC, за словами родичів російських військових на умовах анонімності, злочинна армія РФ зазнала важких втрат під час боїв на лівому березі Дніпра у Херсонській області.

Це дозволило українським військовим створити невеликий плацдарм.

За твердженнями російських військових, плацдарм в районі села Кринки наразі утримують близько 500 українських військових.

Окрім цього росіяни заявляють, що безпосередньо перед проведенням висадки кілька українських ДРГ перебралися на лівий берег і, переодягнувшись в російську військову форму і форму пожежників, нібито їздили вздовж річки і зачищали російські позиції, користуючись ефектом несподіванки.

А вже потім, за словами окупантів, почалася висадка української піхоти в районі Кринок.

19, 20, 21 жовтня нас розбили тут сильно. Але потім нам прислали морських піхотинців, і ми вижили тільки завдяки цьому. Танків їх тут не бачив, вони їх підганяли з того берега і в районі Антонівки смажили. Але вони захопили кілька наших машин, - розповідає один з російських військових.

Також окупанти скаржаться на українські швидкісні човни, які можуть швидко і непомітно переправляти підкріплення через річку. 

Вже кілька людей потрапили в полон. Зник наш командир з усіма заступниками. У нас важка ситуація. За ніч поклали дві наші роти. Українці закріпилися на нашому боці в районі Кринок, і звідти поки вибити їх не можемо. Чергуємо не добу через добу, а весь час без замін. Людей немає. Плюс всі бояться, - розповідає один з окупантів.

Загалом втрати окупантів на цій ділянці становлять щонайменше кілька сотень людей.

Від нашої роти залишилося 26 осіб, у першій роті — 24, у другій роті — 27, у третій роті — трохи більше 20... У кожній було приблизно по сто, - розповідає ще один окупант.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?