Чому пари найчастіше розлучаються після першої відпустки разом — дослідження
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Чому пари найчастіше розлучаються після першої відпустки разом — дослідження

закохані
Джерело:  The Independent

Для більшості закоханих спільна відпустка — одна з найприємніших подій у стосунках. Проте інколи вона стає причиною болісно розриву. Нарешті стало відомо, чому так відбувається.

Спільна відпустка може зруйнувати стосунки пари

Згідно з даними The Independent, приблизно 60% опитаних туристів розповіли, що сприймають свою першу романтичну відпустку з новим партнером як випробування.

Саме воно дає їм зрозуміти, чи можуть вони бути разом на довгій дистанції.

Окрім того, зазначається, що чимало людей шоковані тим фактом, що їм доведеться 24/7 бути поруч з однією і тією самою людиною.

Зрозуміло, що за цей час дуже просто розгледіти абсолютно всі недоліки партнера.

3 найбільші страхи для молодих пар у відпустці це:

  • хропіння під час сну (29%),

  • виділення газів поруч з партнером (29%)

  • спільне використання ванної кімнати (26%).

Серед інших неприємностей, які турбують людей, — це усвідомлення того, наскільки вони брудні (20%).

Ба більше, вдалося дізнатися, що 13% опитаних бентежить той факт, що партнер щодня спілкується з сім'єю через FaceTime.

Перша спільна поїздка — це захопливий, але нервовий крок для більшості молодих пар... Може виникнути тривога через те, що ви проводите так багато часу один з одним, що це може розкрити одне одному потенційні дратівливі або незвичайні звички... або, що ще гірше, "нехороші", — експерт із науки про взаємини Пол Брансон.

Фото: unsplash.com

Відпустка може стати тестом на міцність пари

Іноземні фахівці звертають увагу на те, що люди у віці 18-35 років з більшою ймовірністю перевіряють свої стосунки швидше, не гаючи часу на те, щоб побачити, чи процвітають їхні стосунки, чи різко припиняються після поїздки.

Згідно з даними досліджень, 20% людей у цій віковій групі говорили про спільну відпустку вже після двох тижнів знайомства.

Однак старші люди замислюють про відпочинок разом лише за 6 місяців після початку своїх стосунків.

Брансон рекомендує закоханим вибір маршруту відпустки, який відповідає інтересам обох, щоб звести до мінімуму конфлікти і максимізувати шанси весело провести час разом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?