Чотири ключові гравці збірної України отримали травми перед Євро-2024
Категорія
Спорт
Дата публікації

Чотири ключові гравці збірної України отримали травми перед Євро-2024

Збірна України
Джерело:  Sport.ua

Гравці збірної України Віталій Миколенко, Михайло Мудрик, Георгій Судаков та Руслан Маліновський перебувають у лазареті своїх клубів.

Які травми отримали ключові футболісти перед Євро-2024

Маліновський зазнав травми у поєдинку за «Дженоа» ще на початку квітня. Повідомлялося, що український півзахисник пропустить місяць, проте Руслан поки що так і не повернувся до виступів за «грифонів».

Миколенко отримав ушкодження ноги у матчі «Евертона» проти «Ліверпуля». Ходили чутки, що українцю треба зробити операцію, проте сам Віталій заявив, що обійдеться без хірургічного втручання.

Найімовірніше, лівий захисник зможе відновитися до Євро-2024.

Про травму Судакова стало відомо перед стартом фінального матчу Кубка України «Ворскла» — «Шахтар». Офіційно інформації від лікарів донецького клубу ще не було, але швидше за все Георгій травмував м'язи задньої поверхні стегна і пропустить 3-4 тижні.

Мудрик, можливо, отримав струс мозку 15 травня у поєдинку за «Челсі» проти «Брайтона».

Для відновлення Михайлу знадобиться понад 10 днів.

Також варто зазначити, що Роман Яремчук із «Валенсії» лише нещодавно відновився після пошкодження задньої поверхні стегна, а Олександр Зінченко із «Арсенала» не грає за «канонірів» з кінця квітня.

За місяць Зінченко провів лише 19 хвилин на полі. Цього сезону Олександр кілька разів випадав через травми литкового м'яза.

Усі ці футболісти є ключовими гравцями для збірної України, яка на чолі із Сергієм Ребровим вирушить на Євро-2024 до Німеччини (14 червня — 14 липня).

Букмекери оцінили шанси збірної України на перемогу на Євро-2024

Букмекерські контори після виходу збірної України з футболу до фінального турніру Євро-2024 виставили коефіцієнти на те, як "синьо-жовті" виступлять на майбутній континентальній першості.

У фінальній стадії чемпіонату Європи-2024 збірна України зіграє у групі E проти Бельгії, Словаччини та Румунії.

На прохід команди Сергія Реброва до плей-оф Євро-2024 приймаються ставки з коефіцієнтом 1,40. Водночас на те, що українська збірна не зможе вийти з групи, коефіцієнт становить 3,00.

Також можна зробити ставку на те, що збірна України стане переможцем своєї групи. Ймовірність цієї події оцінюється коефіцієнтом 5,00. Шанси посісти перше місце у квартеті Бельгії — 1,38, Румунії — 9,00, Словаччини — 10,00.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?