Cпівачка-зрадниця Анна Асті проміняла українське громадянство на російське
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Cпівачка-зрадниця Анна Асті проміняла українське громадянство на російське

Асті отримала російське громадянство

Уродженка Черкас, співачка-запроданка Анна Асті отримала російське громадянство. У 2020 році вона вийшла заміж за росіянина.

Скандальна виконавиця стала громадянкою Росії

Екссолістка дуету Artik & Asti Анна Asti, яка живе в Росії та мовчить про війну в Україні, отримала російське громадянство.

Так стверджують російські ЗМІ. Зазначається, що отримати паспорт РФ для скандальної співачки не було проблемою. Адже від 2020 року вона заміжня за російським бізнесменом Станіславом Юркіним.

Отримання російського громадянства допоможе запроданці заробляти більше рублів та сплачувати податки у російський бюджет, який в основному витрачається на веденя війни в Україні.

Анна Asti тепер росіянка: співачка отримала паспорт РФ. Зробити це було нескладно відтоді, як артистка вийшла заміж за громадянина Росії, – повідомляють пропагандисти.

Артистка могла отримати російське громадянство ще 2020 року. Однак тоді вона заявляла, що приїздить до України до батьків, а з паспортом РФ це буде складно зробити.

До речі, Анна Asti на початку повномасштабної війни разом з чоловіком-росіянином ховалася у підвалі від російських ракет. Однак пізніше співачка виїхала з України до РФ. Там виконавиця розважає росіян, підігрує російській пропаганді та мовчить про розв'язану Росією війну.

Батьки Асті залишилися в Україні

Анна народилась у Черкасах. І нині її батьки залишаються в Україні, тож, як і інші українці, потерпають від російських обстрілів.

Нещодавно зʼявилась інформація, що чоловік артистки за вигаданою "надійною схемою" виводить гроші співачки з Росії. Вони буцімто переказують кошти на офшорні рахунки. До кінця року співачка та її супруг планують втекти з Росії в Дубай, а до цього вони намагаються заробити максимальну кількість грошей.

У листопаді Анна здобула перемогу в номінації "Главный герой. Музыка". А у травні цього року отримала 4 "самовари" російської музичної премії телеканалу RU.TV. Вона перемогла у номінаціях "Найкраща співачка року", "Прорив року", "Пісня року", а разом з гуртом Artik&Asti здобула нагороду у категорії "Найкраща група".

Навесні 2023 року Asti зі сцени в Москві нахвалювала Філіпа Кіркорова, який підтримав війну в її країні, а потім поцілувала його в губи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?