Зрадниця Лорак фінансово підтримує викрадення українських дітей
Категорія
Політика
Дата публікації

Зрадниця Лорак фінансово підтримує викрадення українських дітей

Зрадниця Лорак фінансово підтримує викрадення українських дітей
Джерело:  online.ua

Співачка Ані Лорак фінансово підтримує викрадення українських дітей. Частину виручених від концертів коштів вона пожертвує російському фонду, що опікується сиротами-біженцями з Запорізької області та Донбасу.

Джерело: росЗМІ

Ані Лорак фінансово підтримує викрадення українських дітей 

Співачка родом з Чернівецької області Ані Лорак, котра ігнорує геноцид українського народу, зізналася в тому, що фінансує злочинне викрадення українських дітей з окупованих Росією областей.

Напередодні свого великого сольного концерту в Москві виконавиця дала інтервʼю, в якому заявила, що частину виручених коштів пожертвує російському фонду, що опікується "сиротами-біженцями" з Запорізької області та Донбасу.

Таким чином Лорак стає співучасницею воєнного злочину. Про це вона сама розповіла пропагандистам провладного телеканалу НТВ.

Ввиконавиця передає гроші російському фонду "Счастливое детство.ru".

За словами зрадниці, працівники вищезгаданої організації надають допомогу дітям, які "постраждали через цю ситуацію", тобто через розвʼязану Росією війну в Україні, про що Лорак досі боїться говорити.

Лорак допомагає дітям-сиротам та біженцям з Запорізької області та Донбасу. Відповідно, ці малюки вже не перебувають на території України, а були вивезені, де їх взяли "під крило" російські фонди. Це могло статися за умови, якщо привезли дітей на територію РФ, а отже – депортували.

Оскільки неповнолітні без батьківської опіки не можуть самі ухвалювати рішення, їх вивезли силоміць, не залишивши жодного вибору.

У своєму зізнанні в фінансуванні воєнного злочину Лорак підкреслила, мовляв сподівається на будівництво квартир для дітей і забезпечення їхнього утримання.

Тому можна ще й стверджувати, що співачка не прагне повернення українських дітей додому, а сподівається на те, що вони залишаться в Росії, коли стануть повнолітніми.

Алан Бадоєв емоційно розкритикував зрадницю Ані Лорак

Нещодавно співачка-зрадниця опинилася в епіцентрі гучного скандалу після свого останнього інтерв’ю, в якому цинічно заявила, що настане час, й українці проситимуть у неї вибачення.

Такі слова обурили навіть Алана Бадоєва, який дуже довго намагався врятувати репутацію Ані Лорак.

Що робити, Ані? Я думаю, ти можеш подивитися це інтерв’ю. Я не знаю, хто там твої друзі, котрі біля тебе. Їх треба повбивати, бо вони щось не те кажуть. І, мабуть, щось уже в тобі змінилося, що там у голові? Чому ти не розумієш, що це твоя країна. Вже може й не твоя. Тому що ти не виправдала ні можливостей, котрі тобі надавалися, не виправдала нічого людського. Тому я забираю свої слова назад. І скажу, що, мабуть, не настільки я прониклива людина, – неочікувано заявив Алан Бадоєв.

За словами українського кліпмейкера, наразі в не хоче мати нічого спільного з тими людьми, які зрадили наш народ та нашу країну.

Я людина така, що, якщо мені щось не подобається, я просто зачиняю двері. У цій країні є чому приділяти увагу. Потрібно не витрачати енергію на дебілів, – наголосив він.

Фільм “Понівечене дитинство” розповідає історії дітей, які пройшли через російський полон

До Дня захисту дітей у 2023 році команда Online.UA представила документальний проєкт «Понівечене дитинство», який розповідає про примусово депортованих та викрадених до Росії українських дітей.

За понад півтора року повномасштабної війни Україна змогла повернути менш як 400 дітей. Водночас Росія заявляє, що “евакуювала” 744 тисячі українських дітей. Оскільки дипломатія з країною-агресоркою не працює, Росія продовжує незаконно вивозити дітей з тимчасово окупованих територій України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?