Мало мізків – Кондратюк прокоментував інтерв'ю Ані Лорак про Україну та РФ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мало мізків – Кондратюк прокоментував інтерв'ю Ані Лорак про Україну та РФ

Мало мізків – Кондратюк прокоментував інтерв'ю Ані Лорак про Україну та РФ
Джерело:  online.ua

Українська співачка Ані Лорак, яка живе та працює в Росії, вперше за 7 років дала інтерв’ю в Україні. Скандальна артистка почала стверджувати, що дає концерти в РФ, оскільки вважає себе "пташкою", яка "дарує музику без кордонів". Її виправдання вже встиг прокоментувати Ігор Кондратюк - останній заявив, що в зірки "мало мізків".

Джерело: Фейсбук Ігоря Кондратюка

 Кондратюк відреагував на інтерв'ю Алі Лорак про Україну та РФ

Ігор Кондратюк звернув увагу на те, що українська співачка остаточно закопала себе свіжим інтерв'ю, в якому спробувала пояснити, чому 8 років ігнорує війну на Донбасі та анексію Криму. На переконання останнього, артистка просто несповна розуму.

"Кароліна – яскрава ілюстрація талановитої, яскравої, магнетичної дівчини-артистки, в якої, вибачте, мало мізків. Вона навіть не зрозуміла, чому "її не підтримали українські політики", – обурився Ігор Кондратюк.

До слова, скандальна співачка зізналася, що образилася на українських колег і політиків, які не підтримали її у складний час. Цілком можливо, артистка мала на увазі той час, коли вона обміняла Україну на гонорари в країні агресора й стала "пташкою, яка дарує музику без кордонів".

Окрім того, Ігор Кондратюк звернув увагу на те, що держава жодним чином не урізає права тих зірок, які перемкнулись на бік Росії. Він сміливо називає їх колабораціоністами.

Ігор Кондратюк прокоментував виправдання Ані Лорак (фото - скриншот)

Що важливо розуміти, Ігор Кондратюк не вперше розносить вщент неоднозначні заяви та вчинки Ані Лорак. Як уже згадувалося раніше, перед сольником співачки в Одесі він створив для неї образливий "плейлист". До нього увійшли треки "Гроші – мій Бог", "Без мізків", "Мені 42, а думати нічим".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?