Що в тебе в голові. Алан Бадоєв публічно звернувся до зрадниці Ані Лорак
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Що в тебе в голові. Алан Бадоєв публічно звернувся до зрадниці Ані Лорак

Що в тебе в голові. Алан Бадоєв публічно звернувся до зрадниці Ані Лорак
Джерело:  online.ua

Ще три роки тому відомий український кліпмейкер Алан Бадоєв усіляко захищав співачку-зрадницю Ані Лорак, а також стверджував, що вона нібито "з 15 років прославляла нашу країну скрізь". Однак під час нещодавнього інтерв'ю він відверто зізнався, що змінив свою думку з цього приводу й навіть публічно звернувся до скандальної артистки.

Джерело: RAMINA

Алан Бадоєв емоційно розкритикував зрадницю Ані Лорак

Нещодавно співачка-зрадниця опинилася в епіцентрі гучного скандалу після свого останнього інтерв'ю, в якому цинічно заявила, що настане час, й українці проситимуть у неї вибачення.

Такі слова обурили навіть Алана Бадоєва, який дуже довго намагався врятувати репутацію Ані Лорак.

Що робити, Ані? Я думаю, ти можеш подивитися це інтерв'ю. Я не знаю, хто там твої друзі, котрі біля тебе. Їх треба повбивати, бо вони щось не те кажуть. І, мабуть, щось уже в тобі змінилося, що там у голові? Чому ти не розумієш, що це твоя країна. Вже може й не твоя. Тому що ти не виправдала ні можливостей, котрі тобі надавалися, не виправдала нічого людського. Тому я забираю свої слова назад. І скажу, що, мабуть, не настільки я прониклива людина, – неочікувано заявив Алан Бадоєв.

За словами українського кліпмейкера, наразі в не хоче мати нічого спільного з тими людьми, які зрадили наш народ та нашу країну.

Я людина така, що, якщо мені щось не подобається, я просто зачиняю двері. У цій країні є чому приділяти увагу. Потрібно не витрачати енергію на дебілів, – наголосив він.

Як раніше Алан Бадоєв висловлювався про Ані Лорак

Ще 4 роки тому 2019 року Бадоєв був переконаний у тому, що співачка робить усе правильно й, мовляв, не повинна жертвувати кар'єрою заради "красивих політичних заяв і миттєвих трендів".

Ані Лорак з 15 років робила все для того, щоб наша країна була красива в пісні, яка прославляла її скрізь і на всіх фестивалях. Яка, може, не так сильна в політичних аспектах, може, їй наср*ти на те, в яке крісло треба сісти і з ким треба подружитися, – заявляв тоді український режисер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?