Данілов назвав готові до виходу зі складу РФ регіони
Категорія
Політика
Дата публікації

Данілов назвав готові до виходу зі складу РФ регіони

Данілов назвав готові до виходу зі складу РФ регіони
Джерело:  online.ua

На думку секретаря РНБО України Олексія Данілова, Росія у нинішньому вигляді почала розвалюватись, а з її складу вже готові вийти щонайменше 10 регіонів.

Джерело:   LB.UA

Що вказує на початок розвалу РФ 

Там розпочалися процеси, які вже не влаштовують керівництво Російської Федерації. Вони розпочалися не відразу – не в березні, не у квітні, а от два місяці як почали набирати обертів. У дослідженнях є території, які вже готові звільнятися від того колоніального стану. У нас є перша, скажімо так, десятка цих регіонів. Ми розуміємо, хто буде, умовно кажучи, в авангарді всіх процесів, - зазначив Данілов.

За словами секретаря РНБО, про початок розвалу РФ свідчать дані спецдосліджень, які проводять спецслужби Кремля.

Вони показують, що є території, які не підтримують режим президента Росії Володимира Путіна, і їх відсоток "набагато більший, ніж, умовно кажучи, ще два місяці тому".

Данілов додав, що самі ж росіяни знають про ці території, які готові звільнятися від РФ.

Серед таких він на першому місці назвав Татарстан, а на другому Ічкерію, яка "обов’язково буде вільною".

Данілов переконаний – коли процес виходу з РФ розпочнеться, то зупинити його буде неможливо, бо він набиратиме обертів і закінчиться розвалом Федерації.

Секретар РНБО також додав, що Україна майже не бере участі у цьому – Путін розвалює РФ власними діями.

Путін побудував тоталітарний режим. Звичайно, люди залякані. Я хочу вам нагадати: в Радянському Союзі було те саме. У Радянському Союзі людей, які мали сміливість виходити, було дуже-дуже мало. Але коли почалися процеси, люди заполонили всі вулиці, площі й майдани, і оцей так званий великий СРСР просто луснув, як той херсонський кавун, розумієте? Про це йдеться. Процеси зараз починають рухатися. І вони рухаються з великою швидкістю. Єдине, що нам дуже хотілося б, щоб це було сьогодні на сьогодні, але так у світі не буває, - зазначив Данілов.

Водночас секретар РНБО додав, що Україна прискорює ці процеси, коли "вбиває тих терористів, які відправляються до нас сюди", і коли в Росії зростає кількість "свіжих могил хлопців".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?