Данілов заявив про початок розпаду РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Данілов заявив про початок розпаду РФ

Данілов заявив про початок розпаду РФ
Джерело:  24 канал

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, громадяни України невдовзі на власні очі побачать розвал РФ та кінець злочинного режиму кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Джерело: новини Укрнет

РФ вже почала розвалюватись

За словами Данілова, розпаду РФ та кінцю диктаторського режиму Путіна сприяє відсутність підтримки розв'язаної Кремлем війни проти України з боку значної частини російських громадян.

Російське суспільство вже починає хитатися. Одноголосної підтримки їхнього диктатора Путіна вже немає, - зазначає секретар РНБО.

За його словами, керівництво кремлівської окупаційної армії вже занепокоєне відповідальністю за військові злочини, скоєні в Україні.

Також багато жінок зрозуміли, що їх чоловіки дедалі частіше повертаються в Росію у чорних пакетах.

Данілов наголосив, що подібна ситуація неминуче буде впливати на дестабілізацію ситуації та розвал РФ.

Секретар РНБО заявив, що вся українська територія буде звільнена, а от на державу-агресорку буде очікувати інша доля.

Росіяни називали Крим "червоною лінією" й говорили, що з такою образою, як знищення кримського мосту не зможуть змиритися. Однак їм доведеться проковтнути не тільки це, а й багато речей, які їх очікують найближчі 5-7 років, - зазначив Данілов.

Відомий російський політолог Андрій Піонтковський в інтерв'ю Дмитру Гордону зазначив, що відстороненню Путіна від влади в РФ буде сприяти звільнення українськими військовими Херсону і зруйнування Кримського мосту.

Запевняю, що після цих двох подій Путін буде відсторонений від влади. До влади прийдуть такі ж мерзотники, як і він сам - ті люди, які в бункері. Але ці мерзотники будуть змушені рахуватися з реальністю і вони серйозно поставляться до консолідованої пропозиції Заходу про те, що якісь переговори можуть початися тільки після відведення російських військ на лінію 23 лютого. А потім - переговори про повне відновлення територіальної цілісності України, - впевнений Піонтковський.

За його словами, технічно вирішити питання з Кримським мостом і звільнити Херсон Україні можуть допомогти тільки США. Для цього, вважає він, потрібно більше бронетехніки, авіації, систем ППО і установок HIMARS.

Якщо це почати енергійно з завтрашнього дня, ці поставки-можна встигнути в літньо-осінній період військових дій, - наголошує політолог.

Цієї думки також дотримується економічний експерт Тарас Загородній.

За його словами, звільнення Херсона запустить "ланцюгову реакцію" щодо армії РФ і російських еліт.

За його прогнозом, нові російські еліти будуть не краще і не гірше колишніх, проте спробують вийти на переговори, тим самим перезапустивши процес, пов'язаний з війною в Україні.

Що стосується часових рамок, то за оптимістичним сценарієм це займе півроку. Однак якщо Путін завтра окочуриться, ці процеси можуть вкластися і в чотири місяці. За песимістичним - ми йдемо в літо наступного року, - зазначає експерт.

Загородній підкреслив, що український народ і армія мають вирішувати питання з Кримом і Донбасом "тут і зараз".

Готовності йти на будь-які поступки або щодо Криму, або щодо ОРДЛО я не бачу. Це означає, що мова йде про деокупацію всієї території, включаючи Крим. Настрої українського народу такі: цю війну не можна залишати дітям, оскільки це війна на виживання, і Росія не зупиниться. Відповідно, поки в українському суспільстві зберігається такий консенсус, під завершенням війни мається на увазі деокупація всієї української території, - підкреслює аналітик.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?