Данілов озвучив власний варіант завершення війни в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Данілов озвучив власний варіант завершення війни в Україні

Данілов озвучив власний варіант завершення війни в Україні
Джерело:  online.ua

На думку секретаря РНБО Олексія Данілова, розв'язана Кремлем злочинна війна проти України завершиться ганебною поразкою та розвалом РФ на частини.

Джерело: "Радіо Свобода"

Данілов впевнений у подальшому розвалі РФ 

За словами Данілова, Росія має почати розпадатися на частини, фрагментуватися, тоді ми почнемо почуватися безпечніше. Він наголосив, що припинення використання зброї - це не закінчення війни, адже це вже було.

Пам’ятаєте, як підписували "Мінськ-1", "Мінськ-2". Зараз вони там розповідають, що це у них був якийсь план. Ніякого плану у них не було. І німці, і французи свідомо брали участь з росіянами в цьому процесі, - підкреслив секретар РНБО.

За його словами, для закінчення війни з Росією нам потрібне необхідне озброєння, а не зволікання. Крім того, Україна ніколи не піде на територіальні поступки РФ.

Наша пропозиція доволі проста: допоможіть нам вибороти незалежність, свободу, якщо ви про цінності. Якщо ви про якісь інші речі, якщо у вас свій сценарій, то покладіть його на стіл і давайте публічну розмову з цього приводу, - підкреслив секретар РНБО.

Путін також не виключає подальшого розвалу РФ 

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін і сам не виключає розвалу РФ у майбутньому.

Путін заявив, що Захід нібито має лише одну мету - розвалити Російську Федерацію. Водночас він допустив таку можливість.

Диктатор вважає, що якщо Росія розвалиться, то об'єднаного "русского народа" не буде.

Російського народу, якщо Заходу вдасться розвалити Російську Федерацію і встановити контроль над її уламками, може не зберегтися - будуть московити, уральці та інші, - зазначив кремлівський диктатор.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?