Данілов попередив про нові плани Путіна щодо кадирівців та Молдови
Категорія
Світ
Дата публікації

Данілов попередив про нові плани Путіна щодо кадирівців та Молдови

Данілов попередив про нові плани Путіна щодо кадирівців та Молдови
Джерело:  online.ua

Секретар РНБО України Олексій Данілов офіційно попередив, що угруповання з Чечні, які воювали проти України з 24 лютого, наразі почали працювати "рятувальниками" у Туреччині і звідти можуть переміститися із завданням на територію Молдови.

Джерело: телемарафон "Єдині новини"

Кадирівці можуть приїхати із завданням до Молдови

Давайте не говорити, що у Молдови нічого не відбулося. Ви знаєте, що там зараз відбувається зміна керівництва країни, там зараз максимально посилюється силовий блок, - наголосив секретар РНБО.

Олексій Данілов також звернув увагу ан те, що ГУР уже нещодавно попереджала владу Молдови, що команда очільник Кремля Володимира Путіна незабаром планує влаштувати там державний переворот.

Росія дуже хоче, щоб там ще раз "запалало", щоб там була точка напруги, на яку ми мали би звертати максимальну увагу... Деякі з тих покидьків, які були 24-25-26 лютого у складі так званого "чеченського угрупування" тут, на нашій території, на сьогодні вже перебувають зовсім в іншій точці світу. Вони на сьогодні працюють "рятувальниками" в Туреччині. Ми зараз дуже уважно відстежуємо цю ситуацію, щоб не сталося так, що ці "рятувальники" опинилися в Кишиневі. Ми знаємо їх прізвища та імена, по-батькові. Ми дуже уважно відстежували їх свого часу. У них було особисте завдання з 24-го лютого, - попереди секретар РНБО.

Україна уже попереджала Молдову про плани Кремля

Нещодавно український лідер Володимир Зеленський повідомив, що ГУР МО перехопила плани офіційної Москви щодо взяття під контроль Молдови. Він передав усі ці дані своїй колезі, президентці Маї Санду.

Служба інформації та безпеки Молдови згодом офіційно підтвердила, що вони справді отримували від Києва інформацію про плани Путіна влаштувати кампанію з дестабілізації ситуації в державі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?