Даша Астаф'єва розповіла, хто та чому висміював її зовнішність
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Даша Астаф'єва розповіла, хто та чому висміював її зовнішність

Даша Астаф'єва розповіла, хто та чому висміював її зовнішність
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка та модель Даша Астаф'єва відверто зізналася, що раніше дуже сильно соромилась своїх веснянок. За словами артистки, вони здавалися їй некрасивими, а також ставали причиною насмішок. Зірку називали "рябою" і "конопе".

Джерело: Інстаграм Даші Астаф'євої

Даша Астаф'єва не приховує від своїх шанувальників, що вона, як і більшість публічних людей, боролась із комплексами. У новому дописі співачка зізналася, що дуже не любила себе за помітне ластовиння.

Даша Астаф'єва розповіла, як з неї глузували через веснянки

За словами артистки, вона перестала любити свої веснянки тоді, коли вперше усвідомила, що не схожа на інших. Даші почало здаватися, що ластовиння схоже на бруд. Масла у вогонь додали насмішки з боку знайомих.

"Ряба", "конопе", "на тобі мухи посиділи". Фух. Чого ми з веснянками тільки не чули", – розказала Даша Астаф'єва.

Фото - instagram.com/da_astafieva

Після таких безжалісних знущань артистка почала мріяти про те, щоб назавжди позбутися веснянок та видалити їх. Проте ці плани їй не вдалося реалізувати. Даша Астаф'єва порадила усім людям, що мають ластовиння, любити себе і знайти коханого чи кохану, що закохається в цю миловидну особливість.

"Полюби веснянки свої, і весь світ тобі посміхнеться. Як же довго я соромилася своїх міток. Буквально, з першого усвідомлення, що я не така, як всі... Мені здавалися вони брудними й непривабливими. А головне, завжди були плюс одним приводом для глузувань. "Ряба", "Конопе", "на тобі мухи посиділи". Фух. Чого ми з веснянками тільки не чули. Видалити – мрія, яка (красно дякую) так і не збулася. Веснянкувата армія, ми вас обіймаємо! Любіть себе. І нехай у кожної такої людини, зустрінеться той, хто захоче почати рахувати ці чарівні крапочки… (Знаю-знаю, це буде довго)", - йдеться в дописі української моделі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?