Даша Астаф’єва розповіла про розрив з бізнесменом Артемом Кімом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Даша Астаф’єва розповіла про розрив з бізнесменом Артемом Кімом

Даша Астаф’єва розповіла про розрив з бізнесменом Артемом Кімом
Джерело:  online.ua

Відома українська модель та співачка Даша Астаф’єва розійшлася з бізнесменом Артемом Кімом після 6 років стосунків. Відомо, що пара навіть була заручена, однак це не врятувало їхнє кохання.

Джерело: Jetsetter.ua

Даша Астаф’єва підтвердила розрив Артемом Кімом

Вперше про те, що Даша Астаф’єва знову холостячка, стало відомо після її участі у Ютуб-шоу телеведучого Олексія Дурнєва "Тик-ток минутка". Модель вирішила більше не приховувати від своїх відданих шанувальників, що її стосунки із бізнесменом Артемом Кімом добігли кінця. У кадрі співачка не виглядала засмученою - вона жартувала та загравала із Дурнєвим, який є її давнім другом.

"З нового я можу розповісти, що я тепер гарна самотня жінка. Ми розійшлися з хлопцем, ну як розійшлися… Залишилися друзями, як і всі нормальні люди", - зазначила модель.

Лише нещодавно, у коментарі українському виданню Jetsetter, зірка розповіла про розкрив з Кімом та знову повторила, що вони розійшлися без сварок.

"Розставання, власне, як і кохання, – маленька смерть. Але ми змогли уникнути банальної драматургії, залишившись друзями. Артем багато чого мене навчив. Я вдячна за кожен день, що ми прожили разом за шість років", – наголосила Даша Астаф’єва.

Що відомо про стосунки Даші Астаф'євої та Артема Кіма

Вперше про те, що у Даші Астаф'євої роман з бізнесменом Артемом Кімом, стало відомо 5 років тому. Закохані разом відвідували дні народження друзів, подорожували та планували весілля.

Даша Астаф'ва та Артем Кім (фото - instagram.com/da_astafieva)

Однак у серпні 2017 року Кіма затримали детективи НАБУ разом із спеціальною антикорупційною прокуратурою. Його підозрюють у розкраданні державних коштів на суму майже 27 млн грн під час тендеру на закупку техніки Южноукраїнською атомною електростанцією.

Варто звернути увагу на те, що ця скандальна справа тягнеться від 2012 року. Тоді директором Южноукраїнської АЕС був батько Артема Віссаріон. Сам же Кім на підприємстві офіційно не працював. Батько Кіма і сам Артем проходять у справі як підозрювані.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?