Даша Астаф'єва розповіла про справжню причину розриву з нареченим
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Даша Астаф'єва розповіла про справжню причину розриву з нареченим

Даша Астаф'єва розповіла про справжню причину розриву з нареченим
Джерело:  online.ua

Нещодавно офіційно стало відомо, що відома співачка та модель Даша Астаф'єва розірвала стосунки з нареченим Артемом Кімом. Спочатку зірка не хотіла коментувати розрив, однак нещодавно все-таки зізналась, що їхні почуття зруйнували проблеми колишнього з законом.

Джерело: "Світське життя"

Даша Астаф'єва назвала причину розриву з нареченим

Розрив стосунків 36-річної Даші Астаф'євої та бізнесмена Артема Кіма став справжньою несподіванкою для фанатів пари. Закохані жили в цивільному шлюбі п'ять років, останні чотири з яких співачка ходила на суди нареченого. Як відомо, останнього підозрювали в розкраданні державних коштів. Їхнє кохання ережило і суспільний осуд, і кримінальну справу, проте все все одно мало наслідки для пари. Як зізналася Даша, проблеми Артема ослабили їхні почуття.

За її словами, вони нібито вичерпали той ресурс, який мав би піти на будування сім'ї та все хороше. Ані Даша, ані Артем не були готові продовжувати стосунки.

Як з'ясувалось, ми більш друзі, аніж люди, які кохають одне одного. Іноді погані події можуть зруйнувати і почуття, і те, що будувалось роками… Дуже складно, коли проблеми сильніші, ніж стосунки,– пояснила рішення про розрив Даша Астаф'єва.

Зірка не приховує від фанатів, що зараз у них "інше кохання", оскільки їм вдалося залишитися справжніми друзями. За словами моделі, наразі вона не готова до нового роману, адже ще не змогла оговтатися після розриву з Артемом.

Даша Астаф'єва з колишнім нареченим Артемом Кімом (фото — instagram.сom)

Я не знаю, як це буде щодо Артема, але мені дуже добре зараз одній. Я ніколи не думала про себе так, як зараз. Звісно, друзі намагаються мене посватати, але я хочу трошки прийти до тями, – підсумувала співачка.

Як уже згадувалося раніше, Артема Кіма посадили під домашній арешт ще 4 роки тому. Бізнесмен не міг влаштуватися на роботу та виїжджати за кордон, тому вони жили на гроші Астаф'євої. Через три роки чоловіку повернули паспорт, однак суди досі тривають.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?