День Незалежності та удар РФ по станції Чаплине — головне зі звернення Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

День Незалежності та удар РФ по станції Чаплине — головне зі звернення Зеленського

День Незалежності та удар РФ по станції Чаплине — головне зі звернення Зеленського
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський записав звернення до українців 24 серпня та розповів головні новини дня, що минає.

Джерело: Ютуб-канал ОПУ

Зеленський закликає українців продовжувати боротьбу за свою незалежність

Завершується наш головний день, День Незалежності України. Але наша незалежність не завершується і ніколи не завершиться. І 32-й наш День Незалежності буде, і 33-й, і всі наступні, скільки триватиме час на землі. Україна – назавжди. І щодня ставатиме тільки міцнішою. І це розуміють абсолютно всі у світі – від Радбезу ООН до всіх столиць без винятку.Не відступаємо з нашого шляху, боремося, дякуємо всім, хто нас підтримує, дбаємо про нашу державу, зберігаємо нашу єдність – таку ж єдність, як сьогодні, як щодня протягом цих півроку, - наголосив український лідер.

На переконання Зеленського, немає такого ворога, який зможе здолати українців.

Немає таких бомб, які можуть стерти свободу, і не буде ніколи таких ракет, які можуть зламати волю народу, що вірить у себе, - підкреслив президент.

Зеленський розповів про удар РФ по станції Чаплине

Чаплине – наш біль сьогодні. Станом на цю хвилину – 22 загиблих (25 станом на ранок 25 серпня - ред.), з них п'ятеро людей згоріли в машині, загинув підліток, йому було 11 років, російська ракета зруйнувала його будинок, - повідомив глава держави.

За його словами, пошуково-рятувальні роботи на залізничній станції продовжуються.

Обов'язково змусимо окупантів відповісти за все, що вони наробили. І обов'язково викинемо загарбників з нашої землі. Жодної плями цього зла не залишиться в нашій вільній Україні. Пройдемо наш шлях до перемоги! Вона буде! - пообіцяв президент українцям.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?