Деніел Крейг прокоментував можливість виконання ролі Джеймса Бонда жінкою
Категорія
Культура
Дата публікації

Деніел Крейг прокоментував можливість виконання ролі Джеймса Бонда жінкою

Деніел Крейг прокоментував можливість виконання ролі Джеймса Бонда жінкою
Джерело:  online.ua

Деніел Крейг викликав загальну увагу своєю заявою про те, хто повинен і не повинен бути агентом 007. Він розповів, чому, незважаючи на деяку підтримку ідеї в соціальних мережах, він не вважає, що роль наступного Бонда може грати жінка.

Джерело: Radio Times

«Відповідь на це питання дуже проста, - сказав Крейг, коли його запитали, чи вважає він можливим, що жінка б очолити акторський склад наступного разу. Повинні бути кращі ролі для жінок і кольорових акторів. Навіщо жінці грати роль Джеймса Бонда, якщо повинна бути роль не гірше Джеймса Бонда, але тільки для жінки?»

Відповідь була рішучою, але цілком очікуваною, беручи до уваги класичний стиль, в рамках якого розгортаються всі сюжети франшизи ось уже понад 60 років.

Нагадаємо, в сценарії сцени знайомства Бонда з героїнею Лашани Лінч у фільмі "Нема часу вмирати" глава MI6 просить нового агента 007 увійти в приміщення, і замість чоловіка в кадрі з'являється «красива темношкіра жінка». Бонд відразу ж намагається її спокусити, але у відповідь героїня тільки «закочує очі».

Проте, навіть актори в цьому фільмі, в тому числі Лашана Лінч, та сама темношкіра Джеймс Бонд, не згодні з Крейгом. В інтерв'ю The Guardian Лінч, здавалося, припустила, що жінка теоретично могла б зіграти наступного Бонда, але при цьому, вона сама не хотіла б зіграти цю роль.

«Насправді вони дають аудиторії те, що вона хоче отримати», - сказала Лашана Лінч про продюсерів «No Time to Die» Барбару Брокколі і Майкла Дж. Вілсона.

«Бондом міг бути чоловік або жінка. Вони могли бути білими, чорними, азіатами, змішаної расою. Вони могли бути молодими або старими. Зрештою, навіть якщо дворічна дитина зіграла би Бонда, всі стікалися б в кінотеатр, щоб подивитися, що ця дворічна дитина робитиме, чи не так? "

Варто відзначити, що продюсер серії фільмів Барбара Брокколі вже вказала, що жінка напевно, не повинна грати роль Бонда.

«Бонд - чоловік, - сказала Брокколі в інтерв'ю. «Це чоловічий персонаж. Він був написаний як чоловік, і я думаю, що він, ймовірно, залишиться чоловіком».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?