Депутат Соха розкритикував Зеленського й покинув фракцію "Слуга народу"
Категорія
Політика
Дата публікації

Депутат Соха розкритикував Зеленського й покинув фракцію "Слуга народу"

Депутат Соха розкритикував Зеленського й покинув фракцію "Слуга народу"
Джерело:  online.ua

30 листопада народний обранець Роман Соха неочікувано для всіх заявив про свій вихід із фракції "Слуга народу". З такою заявою він виступив із трибуни українського парламенту, а також додав, що був змушений це зробити через політику глави держави Володимира Зеленського.

Джерело: сайт ВРУ

Роман Соха заявив, що розчарувався у президентській команді

Народний обранець жорстко розкритикував діяльність українського лідера Володимира Зеленського й заявив про свій вихід із фракції "Слуга народу".

Політик не приховує, що найбільше його обурило призначення Ростислава Шурми заступником голови керівника Офісу Президента. За його словами, цу "колишній функціонер російського опозиційного блоку" та "частина старої корумпованої системи".

"Мені дуже соромно за це призначення. А також за призначення міліціянта Януковича Олега Татарова, лобіста Харківських угод Руслана Демченка. Цих людей не має бути на державних посадах. Я не хочу і не можу бути дотичним до людей, які не відповідають тим принципам, які ми декларували йдучи на вибори... Я хочу бути чесним. Саме тому схвалив важке, але справедливе рішення – я виходжу з фракції "Слуга народу",- публічно заявив Роман Соха з трибуни Верховної Ради.

Не можна не звернути увагу на те, що ці слова народного обранця його колеги по парламенту зустріли оплесками.

Не можна також не згадати про те, що за період президентства Володимира Зеленського державні посади в управлінському секторі вищих органів влади отримали близько 30 людей, які так чи інакше причетні до студії “Квартал 95” або самого глави держави.

Це підтверджують дані нещодавнього розслідування українських журналістів. Йдеться, зокрема, про заступника керівника офісу “Укрзалізниці” Олександра Вігліано, державну уповноважену Антимонопольного комітету Ірину Копайгору, Анну Кучук, яка очолила апарат глави СБУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?