Зеленський відповів на звинувачення щодо скандалу з гелікоптерами та ювілеєм Єрмака
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський відповів на звинувачення щодо скандалу з гелікоптерами та ювілеєм Єрмака

Зеленський відповів на звинувачення щодо скандалу з гелікоптерами та ювілеєм Єрмака
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський під час пресмарафону у Києві визнав, що користувався гелікоптерами ДСНС для перельотів у період з 19 по 22 листопада. Президент також не заперечував той факт, що літав разом з очільником ОПУ Андрієм Єрмаком.

Джерело:  Фейсбук-сторінка Офіса президента

Зеленський прокоментував скандал навколо ювілею Єрмака

Український лідер почав скаржитися на те, що "завдяки кореспонденту УП не має можливості жити особистим життям", адже той регулярно відстежує його пересування. Глава держави також додав, що через це "діти президента вимушені скрізь перебувати під охороною".

Зеленський звернув увагу на те, що завдяки кореспонденту УП, світ дізнається, що президентський літак поки стоїть зламаний, тому, мовляв, він не може ним скористатися. За словами глави держави, він звернувся до ДСНС і отримав підтвердження, що може скористатися її гвинтокрилами.

Володимир Зеленський запевняє, що полетів у Гуту ввечері п’ятниці "з родиною, щоб відпочити, адже в Києві, мовляв, не залишилось місця, де він може це зробити". Його супроводжував ще один гвиноткрил – за протоколами безпеки.

Презедент стверджує, що він займався підготовкою форуму для працівників дипломатичної служби, який повинен відбутися у грудні.

За словами Зеленського, в неділю 21 листопада полетів до української столиці, де взяв участь у заходах, присвячених Дню Свободи та Гідності, а потім полетів назад до державної резиденції в Гуті. Як ствреджує президент, з ним був керівник ОПУ Андрій Єрмак, а якихось "приватних гостей" не було.

Глава держави не захотів відповідати запитання, чи святкувався в "Синьогорі" ювілей Єрмака, зазначивши лише, що туди "циган не викликав, ведмедів не викликав, але і журналіста УП теж не викликав".

Окрім того, він повторови, що "Синьогора" - захищений об’єкт, і журналіст УП, мовляв, порушив закон, запускаючи дрон над ним.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?