Дерев'янченко відреагував на поразку від Адамеса
Категорія
Спорт
Дата публікації

Дерев'янченко відреагував на поразку від Адамеса

Дерев'янченко відреагував на поразку від Адамеса
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий український боксер Сергій Дерев'янченко несподівано для всіх зазнав поразки у запеклому поєдинку з домініканцем Карлосом Адамесом. Варто звернути увагу на те, що для нього це вже четверта поразка у профі-рингу.

Джерело: Premier Boxing Champions

Дерев'янченко не приховує, що для нього це був важкий бій

Сергій Дерев'янченко звертає увагу на те, що що у нього був досить серйозний суперник, тому вибороти перемогу було дуже складно. Український боксер не планує ставити крапку у спорті, однак наразі хоче трохи відпочити та набратися сил після виснажливого бою.

Я очікував, що суперник так боксуватиме. Це був дуже рівний та важкий бій. Незручною була його стійка шульги. Я трохи відпочину та повернуся на ринг. Подумаю, що робити далі. Я люблю бокс, люблю шоу. Дякуємо моїй команді,– наголосив Сергій Дерев'янченко.

Окрім того, у своїх соціальних мережах український боксер подякував всім фанатам за підтримку.

Що важливо знати про бій Дерев'янченко - Адамес

У ніч з 5 на 6 грудня Сергій Дерев'янченко провів 10-раундовий рейтинговий бій проти домініканця Карлоса Адамеса, однак зазнав поразки. 
Двоє суддів надали перевагу супернику українця, ще один зафіксував нічию. Фінальний рахунок рефері становив 95-95, 97-93 та 96-94 на користь Адамеса. Варто звернути увагу на те, що український боксер втратив шанс позмагатися за титул WBC.

Не можна також не згадати про те, що для Дерев'янченка це четверта поразка у профі-ринзі.

Нагадаємо, Сергій Дерев'янченко (нар. 31 жовтня 1985, Феодосія, АР Крим, УРСР) — український професійний боксер, чемпіон України, бронзовий призер чемпіонату світу 2007 року, учасник Олімпійських ігор 2008 (9 місце у середній ваговій категорії) та Світової серії боксу (WBS).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?