Дикі кабани напали на Шакіру і відібрали в неї сумочку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дикі кабани напали на Шакіру і відібрали в неї сумочку

Дикі кабани напали на Шакіру і відібрали в неї сумочку
Джерело:  online.ua

Відома колумбійська поп-співачка Шакіра стала жертвою нападу двох диких кабанів. В одному з парків Барселони тварини накинулися на артистку, вкрали її сумочку, і втекли з нею до лісу.

Джерело: Daily Mail.

Співачка розповіла, що неприємний інцидент стався, коли вона гуляла зі своїм 8-річним сином Міланом в парку. Пізніше їй вдалося відшукати свою сумочку з мобільним телефоном. Також зірка запевнила фанатів, що вони з сином не постраждали.

"Подивіться, як два кабани, які напали на мене в парку, зіпсували мою сумку. Вони напали на мене, забрали мою сумку в ліс з моїм мобільним телефоном. У підсумку вони кинули її, і я виявила аксесуар в лісі", – написала співачка в своєму Інстаграм.

Сумочка, за словами співачки, після того, як побувала в кабанів, «була знищена». Шакіра не уточнила, що трапилося з телефон і в якому парку стався інцидент.

Сумка Шакіри після кабанів. Фото - instagram.com/shakira.

Відзначається, що останнім часом дикі кабани все частіше зустрічаються в Барселоні. Вони йдуть в міста в пошуках їжі. Минулого місяця один з місцевих жителів Ксав'єр Бош розповів, що його вкусив кабан неподалік парку атракціонів «Тібідабо».

Чим відома Шакіра?

Шакіра - колумбійська співачка, музичний продюсер, автор пісень, танцівниця, хореограф і модель. Вона відома як найбільш успішна латиноамериканська артистка, що домоглася успіху до початку 2000-х на іспаномовному і на англомовному музичних ринках.

За свою музичну кар’єру співачка здобула чимало нагород, включаючи п'ять MTV Video Music Awards, дві Греммі, вісім "латинських Греммі", сім Billboard Music Awards, двадцять вісім Billboard Latin Music Awards і номінацію на "Золотий глобус". У Шакіри є зірка на "Алеї слави", і вона вважається однією з найбільш продаваних артисток усіх часів.

Читайте також:

  • Співачка Шакіра може потрапити за ґрати — уже відома причина.

  • Брітні Спірс отримала свободу: суд позбавив батька опіки над нею.

  • Виступ Шакіри та Дженніфер Лопес на Супербоул-2020 шокував мережу - відео.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?