Співачка Шакіра може потрапити за ґрати — уже відома причина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка Шакіра може потрапити за ґрати — уже відома причина

Співачка Шакіра може потрапити за ґрати — уже відома причина
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома співачка Шакіра опинилася в епіцентрі нового гучного скандалу — цього разу зірка заборгувала Іспанії 14,5 мільйона євро податків. Згідно з останніми даними, суд зобов'язав виконавицю з'явитися перед судом за податкове шахрайство. Не можна не згадати про те, що раніше у Шакіри виникали ідентичні проблеми у 2012, 2013 і 2014 роках.

Джерело: El Pais

Шакірі погрожують в'язницею через несплату податків

Як стверджує інспанський прокурор, наразі співачку звинувачують у шести податкових злочинах. Попри те, що артистка є податковим резидентом країни, свою постійну присутність в країні вона продовжує заперечувати. За словами Шакіри, у 2012-2014 роках вона проживала на Багамських островах, а в Іспанії бувала вкрай рідко.

"Але як вважає сторона захисту, важливо не стільки місце проживання на Багамах, скільки те, чи можна вважати Шакіру податковим резидентом Іспанії". Адже у її справі нібито потрібно порахувати кількість днів, скільки вона проживала у країні. Якщо це було більше півроку, то вона дійсно повинна була сплатити податки від своїх доходів, в тому числі, які отримала ще й за кордоном. До слова, у 2019 році Шакіра заробила, до прикладу, 35 мільйонів доларів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з останніми даними, якщо Шакіра не заплатить 14,5 мільйона євро до бюджету, їй може загрожувати тюремне ув'язнення.

Як уже згадувалося раніше, ще 3 роки тому в мережі поширювалися чутки, що нібито Шакіра вже виплатила 25 мільйонів євро штрафу за несплату податків, які мали б погасити її заборгованість із 2011 по 2014 роки.

Варто звернути увагу на те, що коханий Шакіри – іспанський футболіст Жерард Піке теж мав проблеми із податковою службою у 2015 році. Тоді його оштрафували більш ніж на 2,5 мільйона євро. Зараз пара рідко з'являється на публіці та виховує своїх двох синів у фактичному шлюбі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?