Динамо — Бенфіка. Де та коли дивитися важливий матч групового етапу Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо — Бенфіка. Де та коли дивитися важливий матч групового етапу Ліги чемпіонів

Динамо — Бенфіка. Де та коли дивитися важливий матч групового етапу Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Київський футбольний клуб “Динамо” вже у вівторок, 14 вересня, вийде на поле для першого матчу нового сезону Ліги чемпіонів - гратимуть кияни проти “Бенфіки” з португальського Лісабону.

Джерело: ONLINE.UA

За офіційними даними, матч відбудеться на полі столичного НСК “Олімпійський”. Його початок заплановано на 22:00 у згаданий день.

Трансляцію вестиме сервіс MEGOGO, який цього сезону став офіційним транслятором єврокубків на території України.

Це - не перший матч команд, Вони зустрічалися у груповому етапі Ліги чемпіонів у сезоні 2016/17. Тоді португальці аналогічно в Києві розгромили “Динамо” з рахунком 2:0, а вдома у Лісабоні здобули вже мінімальну перемогу 1:0.

Також матчі між “Динамо” та “Бенфікою” відбувалися ще у сезоні 1991/92. Тоді кияни відзначилися однією перемогою 1:0 та нищівною поразкою на виїзді з рахунком 0:5.

Динамо на Лізі чемпіонів

Київська команда потрапила за жеребкуванням у групу E, де вона окрім “Бенфікі” гратиме проти каталонської “Барселони” й мюнхенської “Баварії”.

Єврокубки в 2021 році

В цілому на європейський футбол чекають серйозні зміни, які пов’язані з карантинним рішенням УЄФА. Напередодні у понеділок, 6 вересня, було ухвалено рішення про послаблення обмежень для фанатів футболу — тепер людям дозволено відвідувати виїзні матчі клубів, за які вони вболівають, що було заборонено вже тривалий час.

“Щодо медичних принципів, то поправки є результатом безперервнихй кампаній вакцинації в Європі та вирішення багатьох країн дозволити вакцинованих і видужав особам вільно переміщатися через кордони й відвідувати громадські заходи без подальшого тестування. Стосовно принципів роботи, затверджені зміни були запропоновані на основі досвіду, накопиченого в ході більш ніж 2000 матчів турнірів УЄФА, які в цей час успішно зіграні”, — уточнили в організації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?