Петраков з емоціями відреагував на фіаско збірної проти Чехії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Петраков з емоціями відреагував на фіаско збірної проти Чехії

Петраков з емоціями відреагував на фіаско збірної проти Чехії
Джерело:  online.ua

Національна збірна України з футболу напередодні не змогла подолати команду Чехії у товариському матчі (1:1), на що жорстко відреагував виконувач обов’язків головного тренера Олександр Петраков.

Джерело: Українська асоціація футболу

За словами очільника тренерського штабу, це триває вже не вперше, є певна закономірність.

“Які можуть бути емоції? У Казахстані таке трапилося, зараз також... Треба розбиратися, чому ми не можемо протриматися до кінця. Поговорили з хлопцями після матчу, я був трохи емоційним. У нас попереду дуже важлива гра в Гельсінкі. Одна помилка – і все. Там уже внічию грати не можна. Я дуже хотів перемогти, але не вистачило двадцяти секунд. Потрібно подивитися, хто не підстрахував, коли били з центральної зони. Емоції негативні. Ми грали з учасником 1/4 фіналу чемпіонату Європи”, - наголосив Петраков.

Він додав, що готовий привітат усіх молодих дебютентів, оскліьки вони вже непогано себе показали. Передбачається, що приблизно у тому ж складі збірна гратиме ще місяць.

“Багато дебютантів, нехай грають. Зараз не можу сказати, що буде через місяць. Ми зберемося 3-4 жовтня, у нас буде кілька днів на підготовку. Це добре, тому що ми граємо 9 жовтня. Після матчу в Гельсінкі відразу ж летимо до Львова. У Фінляндії нас влаштовує тільки перемога”, - уточнив тренер.

Також він наголосив, що наразі є багато роботи.

“Було дуже важко. Результат середній. Але мені здається, що я вже свій у цій команді”, _ резюмував фахівець.

Матч Україна - Чехія

Попередньо Петраков оголосив, що результат цього товариського матчу дуже важливий для майбутніх ігор у кваліфікації на Чемпіонат світу-2022. Перш за все команді необхідний позитивний настрій.

“Результат сьогоднішнього матчу дуже важливий як для мене, так і для хлопців. Тому що 9 жовтня в Гельсінкі ми будемо грати вирішальний матч. Для цього потрібен позитивний результат, щоб хлопці з ним їхали. Ви розумієте, що це буде за гра”, - пояснив тренер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?