Годі хайпувати — дружина Маліновського прокоментувала конфлікт з Петраковим
Категорія
Спорт
Дата публікації

Годі хайпувати — дружина Маліновського прокоментувала конфлікт з Петраковим

Годі хайпувати — дружина Маліновського прокоментувала конфлікт з Петраковим
Джерело:  online.ua

Чимало футбольних фанатів звернули увагу на те, що футболіст збірної України Руслан Маліновський отримав мало ігрового часу в попередніх матчах команди у відборі на ЧС-2022. Після цього наставник збірної Олександр Петраков неочікувано для всіх зізнався, що Руслан на нього образився. Цю заяву уже прокоментувала дружина футболіста.

Джерело: Інстаграм-сторінка Роксани Маліновської

Дружина Маліновського запевняє, що у нього ніколи не було проблем з тренерами

Роксана Маліновська у своїх соціальних мережах вирішила заступитися за чоловіка. Жінка оприлюднила скриншот коментаря Юрія Вернидуба про Маліновського, в якому тренер порадив Руслану "опуститися на землю".

"Хто може підтвердити інформацію, що Руслан образився на тренера? Можливо, досить на цьому хайпувати журналістам? У Руслана ніколи не було проблем ні з тренерами, ні з гравцями, хочу нагадати. А цю новину було особливо неочікувано прочитати", - йдеться в повідомленні Роксани.

Фото - скриншот сторіс Роксани Маліновської

Що відомо про конфлікт Маліновського з Петраковим

Варто зазначити, що з новим тренером збірна України зіграла у вересні три матчі. Що важливо розуміти, два матчі українців відбулися у рамках відбору на чемпіонат світу 2022 року. У поєдинку проти Казахстану та Франції Маліновський не потрапив до основного складу, а з'явився тільки на заміну.

За словами Олександра Петракова, Руслан Маліновський образився через те, що не потрапив до основного складу. Тренер також зізнався, що перепросив у Руслана за це перед всією командою. Маліновський не зіграв проти Чехії, адже Петраков дозволив Руслану та ще декільком гравцям повернутися у клуби.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?