Діти і школа: Юлія Бориско представила новий випуск проєкту "Жовті кеди"
Категорія
Культура
Дата публікації

Діти і школа: Юлія Бориско представила новий випуск проєкту "Жовті кеди"

Діти і школа: Юлія Бориско представила новий випуск проєкту "Жовті кеди"
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча Юлія Бориско випустила новий сезон відеопроєкту "Жовті Кеди Project". У першому випуску вона розкрила чимало актуальних тем, які стосуються адаптації школярів до дистанційного навчання, якості освіти та Нової української школи.

Джерело: Фейсбук-сторінка "Жовті кеди Project"

Перший випуск нового сезону "Жовті кеди Project" уже в мережі

"Чи втратили ми ковідні роки, або ж освіта набула іншої якості? Що радять змінити у школі самі школярі? Що робити з гаджетами і чи є сенс писати від руки? Що вже дала і як рухається далі шкільна реформа? Щоб все це з'ясувати, "Жовті Кеди" йдуть — ні, не в школу! — а туди, де менший градус напруги", - зазначає команда відеопроєкту.

Щоб знайти відповіді на хвилюючі запитання Юлія Бориско вирішила поспілкуватися з випускниками 2021 року, дитячою і сімейною психологинею, президенткою Професійної асоціації дитячих аналітичних психологів Катериною Гольцберг, вчителем року 2020, переможцем національного конкурсу Global Teacher Prize Василем Дяківем та очільницею управління освіти одного з районів Києва Наталією Іваніною.

"У кожному випуску є супервізор — це перший глядач у кадрі, який їздить з нами на зйомки, вставляє свої "п'ять копійок", вникає в тему, а в кінці має сказати, чи чітко все розкрито.  Супервізор цього випуску — Леонід Остальцев, засновник Pizza Veterano і батько 6-річного сина, якому от-от до школи", - пояснює команда проєкту.

Що відомо про проєкт Юлії Бориско "Жовті кеди Project"

"Жовті кеди Project" — це відеопроект і одночасно платформа для спілкування однодумців, готових змінювати себе, щоб змінити свою країну і світ.

Головні завдання проєкту:

  • зблизька роздивитися важливе й наболіле, але — без істерик і страшилок, зате з пошуком рішень;

  • показати, які добрі наслідки можуть мати погані події і як підкорити собі вічно недосконалі обставини;

  • познайомити з людьми, які змінюються на краще самі, впливають на все своє оточення, є рушійною силою змін в країні та згодні ділитися формулами свого успіху.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?