Діти в РФ шиють чебурашок з буквою Z для російських військових
Категорія
Світ
Дата публікації

Діти в РФ шиють чебурашок з буквою Z для російських військових

Діти в РФ шиють чебурашок з буквою Z для російських військових
Джерело:  online.ua

В Орловській області РФ були виявлені випадки, коли дітей змушували шити м'які іграшки у вигляді чебурашок із буквою Z, які, як стверджується, є "символом" війни проти України. Про це повідомляє місцевий телеканал "Орел".

Джерело: росЗМІ

Російські школяри шиють іграшки із буквою Z

З повідомлення випливає, що м'які іграшки у вигляді чебурашок з літерою Z, пошиті дітьми в Орловській області РФ, будуть відправлені на фронт російським військовослужбовцям як талісман.

З недавніх пір це не лише улюблений мультяшний герой, але ще й один із символів спецоперації. По всій країні із зображенням чебурашки роблять шеврони, печуть пряники та відправляють посилки на фронт, — розповідають у Орловській області.

У зв'язку з цим у Росії було придумано курйозне гасло "ворога зашиєм у м'яку іграшку у вигляді чебурашки з буквою Z".

Напевно, завдяки доброму погляду та чарівній мордочці навіть на передовій вона змусить усміхнутися та переконатися: ворога ми зачебурашим і перемога буде за нами, — каже журналістка у сюжеті.

За даними місцевого телеканалу "Орел", на даний момент діти вже пошили 35 м'яких іграшок у вигляді чебурашок з буквою Z, які будуть використовуватися як "талісман" для російських військовослужбовців на фронті. Однак вони не збираються на цьому зупинятися і сподіваються створити ще більше 100 аналогічних виробів.

Що відомо про пропаганду РФ серед дітей

У Генічеському районі Херсонської області, що тимчасово перебуває під окупацією, місцевих школярів молодших класів змушують вивчати конституцію та історію Росії, а також вивчати гімн РФ.

Згідно з повідомленням військових, у населеному пункті Стрілкове у місцевих школах окупаційна "влада" змушує вчителів та вихователів утримувати учнів та їхніх батьків після занять. Причина цього — вивчення конституції та законодавчих актів Російської Федерації, а також ворожої історії та літератури.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?