Дівчина Лещенко обізвала українців, які радіють краху літака в Росії: мережа розбурхана
Категорія
Події
Дата публікації

Дівчина Лещенко обізвала українців, які радіють краху літака в Росії: мережа розбурхана

Дівчина Лещенко обізвала українців, які радіють краху літака в Росії: мережа розбурхана
Джерело:  online.ua

Дівчина народного депутата Сергія Лещенка, діджей Анастасія Топольська грубо висловилася про українців, що іронізують над  катастрофою Ту-154 російського Міноборони в Чорному морі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Топольської.


"Коли ми стали такими жалюгідними легкодухими ушлепками, які так зло радіють авіакатастрофам і іншим нещастям росіян?, - написала дівчина. - Ви тільки подивіться на себе - як дрібні примітивні тварини: нуль емпатії, відсутність власної гідності, ніякого розуміння, співчуття, навіть звичайної толерантності. Нам що, всім отрути замість крові залили?".



Відзначимо, що в соцмережах розкритикували заяву діджея. Політтехнолог Олексій Голобуцький  прокоментував її слова: "Реально, дівчинка трохи дістала. Російське бабло видно тисне на мозок серйозно. А Лещенко вже відніс квіти до російського посольства? Або відразу пішов до улюбленого відділення Сбербанку? А може плаче біля каміна у себе в квартирі з чаркою російської горілки?)".


Читайте також: Віднести їм пляшку "Глоду": росіянам на прикладах пояснили, чому українці не сумують за їх літаком


Журналіст Юрій Бутусов: "Дівчинка не в курсі що війна в країні, що у неї перший чоловік там на фронті, вона занадто поринула в діджейство на московських тусовках".


Володимир Ікалюк узагальнив слова дівчини Лещенко: "Недобре танцювати на кістках тих, хто летів танцювати на кістках".


Волонтер Роман Шрайк додав: "На ваше запитання відповідаємо. "Малодушними ушлепками" ми стали, коли Росія анексувала Крим. Коли гіркінці почали бійню на Донбасі. Коли наших співвітчизників різали заїжджі "козаки". Коли Україну обстрілювали з території Росії. Коли російські війська розстрілювали наших хлопців, які йшли по "зеленому коридору" під Іловайськом. Коли буряти на танках приїжджали боротися за права російськомовних в Дебальцеве. Коли "ввічливі люди" улюлюкали, збиваючи малайзійський "Боїнг", а потім "ховалися в будиночок", усвідомивши що натворили. Коли пропагандисти розповідали про хунту, карателів і розіпнутих хлопчиків. Коли нашу країну гвалтували раз по раз з особливим цинізмом. Раз по разом. Інформаційно, економічно, політично. І просто розстрілюючи, підриваючи і знищуючи. А тепер у мене теж є питання, Анастасія. про емпатію. Чому у вас є емпатія до російських військових і пропагандистів, що летіли на тому літаку?".


Sergey Miroshnichenko: "Упав не громадянський літак. Одні летіли вбивати, другі пропагувати, треті концерт вбивцям влаштовувати. Я радий, що кілери до роботи не долетіли. До речі, на руках "журналістів" першого, нтв і зірки, крові побільше, ніж у тих хто бомбив".



Блогер Катерина Золотарьова: "Ми не "жалюгідні малодушні ушлепкі", не "дрібні примітивні тварини", у нас не "отрута замість крові", ми не "по горло в ла*ні", не збираємося "сховатися в нірку і не палитися", ні про яку "жахливу​​духовну убогість" не йдеться, ну і "соромно і принизливо" не нам повинно бути. А тобі. ТОБІ! Зрозуміла? Тобі, чий співмешканець, перебуваючи в партії влади, працює на ворогів країни. Країни, у якій цей ворог вкрав частину території, а на іншій частині веде війну. війну, розумієш?? ВІЙНУ? Це коли люди не цицьками трясуть обдолбані під твої сети, а вмирають в своїх будинках в своєму, с*ка ти, місті".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі розвінчали заяви дипломатів РФ про квіти і записки зі співчуттям, які українці нібито приносять після авіакатастрофи Ту-154 до посольства Росії в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?