Дівчина з арбалетом атакувала школу у Полтаві — двоє вчителів поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Дівчина з арбалетом атакувала школу у Полтаві — двоє вчителів поранені

Дівчина з арбалетом атакувала школу у Полтаві — двоє вчителів поранені
Джерело:  online.ua

На одну з полтавських шкіл у понеділок, 6 вересня, було скоєно напад - його виконавцем стала дівчина, озброєна арбалетом, яка цією зброєю поранила двох дорослих осіб.

Джерело: поліція

За офіційного даними, відомості про інцидент у правоохоронних органах отримали близько 10:00. Їх проінформували про поранення двох вчителів на території школи.

“Для з’ясування обставин події на місце прибула слідчо-оперативна група поліції. За попередньою версією, на територію школи №11 міста Полтави зайшла невідома, яка з арбалету поранила двох вчителів. На часі поліцейські встановили особу правопорушниці. Нею виявилася місцева дівчина, 2002 року народження”, - заявили у поліцейському управлінні.

Наразі правоохоронці намагаються встановити обставини й мотивацію фігурантки інциденту. Вона знаходиться у управлінні та надає необхідні свідчення.

“За фактом нанесення тілесних ушкоджень двом педагогам школи №11 міста Полтави слідчими поліції під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 та частиною 2 статті 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Фігурантку затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України”, - проінформували у поліції пізніше.

Згідно з уточненням начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Полтавській області Юрія Сулаєва, інцидент стався на території 11-ї міської школи.

“Вчителі отримали травми різного ступеня, але загрози їхньому життю немає. В однієї жінки травмовано руку, у іншої – тулуб. Їм надана медична допомога”, - резюмував речник правоохоронних органів.

Напади у школах

Нещодавно Служба безпеки України встановила харків’янина, учня 11 класу, який погрожував терактами у школах, як у російській Казані.

Працівники СБУ дійшли висновку, що ці погрози не мають під собою жодних реальних підстав. Автор повідомлень повністю визнав свою провину і щиро розкаявся у своїх діях.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?