Документальний фільм «Інтернаціональний легіон. Воля без кордонів» з’явився у вільному доступі — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Документальний фільм «Інтернаціональний легіон. Воля без кордонів» з’явився у вільному доступі — ГУР

Документальний фільм «Інтернаціональний легіон. Воля без кордонів» з’явився у вільному доступі — ГУР
Джерело:  online.ua

У Головному управлінні розвідки Міноборони повідомили про появу у вільному доступі документальної стрічки «Інтернаціональний легіон. Воля без кордонів» про добровольців зі всього світу, що воюють на боці України проти агресії Кремля.

Джерело: Facebook-сторінка ГУР

Що відомо про стрічку «Інтернаціональний легіон. Воля без кордонів»

У ГУР зазначають, що фільм розповідає про добровольців з усього світу, які після злочинного вторгнення окупаційної російської армії виступили на боці України.

Вони не змогли залишатись осторонь у критичний момент для свободи — базової цінності цивілізованого світу. Іноземні легіонери дають відсіч московській армії весь рік повномасштабної війни разом з військовослужбовцями ЗСУ. Хто ці гідні люди? Яка їхня мотивація? Як вони воюють і що відчувають? Про все це у фільмі «Інтернаціональний легіон. Воля без кордонів», створеному за сприяння ГУР МО України, - пояснюють у відомстві.

Документальну стрічку про наших бойових братів і сестер з усього світу можна переглянути двома мовами — українською та англійською.

У ГУР анонсували фільм про контрнаступ ЗСУ на Харківщині

Представники Головного управління розвідки Міноборони також анонсували 22 березня, о 21:15 в ефірі Національного телемарафону показ фільму «Харківський контрнаступ. Земля».

Це заключна документальна стрічка з трилогії «Воєнна розвідка України: на морі, у небі, на землі» авторства Артема Шевченка. Харківська наступальна операція ― шедевр стратегічного рівня: в її результаті вдалось відвоювати 8500 квадратних кілометрів нашої землі, а це ― близько 400 населених пунктів та 150 тисяч українців. Що саме дозволило Силам оборони України провести історичний, блискавичний та досі найуспішніший контрнаступ за весь період російсько-української війни? Яку роль у ньому відіграла українська воєнна розвідка? - підкреслили у ГУР.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?