Документальну стрічку "Незламні діти. Я чекаю" покажуть в етері телеканалу НТН
Категорія
Культура
Дата публікації

Документальну стрічку "Незламні діти. Я чекаю" покажуть в етері телеканалу НТН

Незламні діти. Я чекаю
Джерело:  online.ua

14 жовтня о 23:00 в етері телеканалу НТН покажуть документальний проєкт Online.UA "Незламні діти. Я чекаю", у якому маленькі українці діляться історіями особистої боротьби на тлі війни з Росією.

Чому важливо подивитися фільм "Незламні діти. Я чекаю"

Протягом 2023 року команда Online.UA зняла чимало документальних фільмів про реалії російсько-української війни.

Серед них — "Незламні діти. Я чекаю", в якому зібрані історії діток, який не змогло зламати навіть повномасштабне вторгнення РФ.

У стрічці діти згадують, яким було їхнє 24 лютого 2022 року, розповідають, як тікали від війни та зізнаються, чому не можуть жити без України.

Вражає історія 12-річної Яни з Нью-Йорка Донецької області, яка з мамою і братом потрапила під російський обстріл на вокзалі в Краматорську 8 квітня 2022 року.

Як відомо, саме того дня ворожа ракета з написом “За дітей” вбила 61 людину, а ще 121 була поранена.

Сім’ї Яни справді пощастило, адже усі вони вижили, однак дівчинці та її мамі довелось пройти протезування кінцівок в США.

Своєю історією поділились Анна та її брати Матвій і Андрій. Їхня мати Ївга стала до лав медичного батальйону “Госпітальєри” після того, як їхній батько загинув на фронті.

Не можна також не захоплюватися 6-річною Соломією, яка грає на сопілці та збирає гроші для ЗСУ.

Окрім того, дівчинка зізналася, що чекає з фронту свого батька та плекає надію, що незабаром вони усі разом поїдуть на море в Бердянськ.

Про що насправді мріють маленькі незламні українці? Відповідь у всіх одна — перемога України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?