Донька Мадонни відверто розповіла про конфліктні стосунки з мамою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Донька Мадонни відверто розповіла про конфліктні стосунки з мамою

Донька Мадонни відверто розповіла про конфліктні стосунки з мамою
Джерело:  online.ua

Донька Мадонни Лурдес Леон вперше вирішила розповісти шанувальникам про взаємини із зірковою мамою. За словами дівчини, раніше артистка дуже контролювала її, саме тому зараз Лурдес робить все можливо, щоб стати самостійною та незалежною.

Джерело: Interview Magazine

Донька Мадонни зізналася, чому сварилася з мамою

25-річна Лурдес Леон ніколи не мріяла стати співачкою, як її зіркова мама, - зараз вона успішно займається моделінгом. Проте дівчина не планує довго залишатися у модельному бізнесі, від чого також її застерігає Мадонна.

"Вона весь час каже: "Дій обережно і думай про те, чим ти хочеш прославитися". Я багато думала про це останнім часом, тому що як модель ви в основному покладаєтеся на свою зовнішність. Це може тиснути й потенційно викликати почуття незахищеності... Очевидно, ви не будете виглядати однаково все життя. Моя мама дуже наполегливо змушує мене думати про те, чим я хочу бути відома крім своєї зовнішності. Я не хочу, щоб люди запам'ятовували мене тільки через це", – розповіла Лурдес Леон.

За словами дівчини, її зіркова мама завжди робила все можливе, щоб виховувати дітей без привілеїв. Однак Лурдес не приховує, що вона все-таки отримала чимало можливостей завдяки Мадонні.

"Я думаю, моя мама бачила всіх цих дітей відомих людей, і вона подумала: "Мої діти не будуть такими". Крім того, мені здається, що якщо ваші батьки платять за речі, це дає їм важелі тиску на вас. Моя мама схиблена на контролі, вона контролювала мене все моє життя", - зізнається донька співачки.

Модель також звернула увагу на те, що завжди мріяла бути незалежною від мами, яка занадто її контролювала. Лурдес запевняє, що зараз вона самостійно оплачує рахунки й витрачає лише свої гроші. Окрім того, дівчина називає маму найпрацелюбнішою людиною у світі.

Мадонна зі своєю донькою Лурдес (фото - instagram.com)

Як уже ззагудвалося раніше, Мадонна є мамою 6 дітей: Лурдес, Рокко, Девіда, Естер, Стелле та Мерсі. Четверо з них артистка всиновила.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?