Надя Дорофєєва вперше розповіла про операцію з видалення пухлини
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Надя Дорофєєва вперше розповіла про операцію з видалення пухлини

Надя Дорофєєва вперше розповіла про операцію з видалення пухлини
Джерело:  online.ua

Зірка української поп-сцени Надя Дорофєєва вперше вирішила поділитися із своїми фанатами неочікуваним зізнанням. За словами співачки, вона 4 роки приховувала від шанувальників шрам на грудях, який став наслідком операції, яку вона перенесла через пухлину.

Джерело: Інстаграм-сторінка Наді Дорофєєвої

Дорофєєва зізналась, що перенесла операцію

З нагоди Дня без бюстгальтера українська артистка опублікувала допис, в якому зізналась, що протягом 4 років була змушена приховувати шрам на грудях. Проте тепер співачка більше не хоче ховатися та наважилася розповісти правду.

"Сьогодні Всесвітній день без бюстгальтера – назва кумедна, але його суть дуже важлива! Я ніколи не говорила вам про те, що на моїх грудях є шрам. Весь цей час я замазувала його тональним кремом, ховала під одягом, маскувала усіма можливими способами... і тільки недавно прийняла і полюбила. Цей шрам нагадує мені про те, що 4 роки тому в моєму житті трапилася фіброаденома й операція з її видалення", - написала співачка.

Варто звернути увагу на те, що фіброаденома – це найбільш поширена доброякісна пухлина в молочній залозі. Вона може виникнути з різних причин – щоб це відстежити й зупинити, вкрай важливо звернутися до фахівця. Регулярні чек-апи суперважливі, це наш шанс вчасно виявити проблему.

Надя Дорофєєва (фото — instagram.сom)

"Днями я була на щорічному огляді у свого мамолога, і вам нагадую", - підсумувала Надя Дорофєєва.

Як фанати відреагували на зізнання Дорофєєвої:

  • Дуже важливо про це все говорити! Дякую, що розповіла про свій досвід;

  • Прекрасно розумію... У мене те саме було, коли я була молодша. І теж постійно маскую шрам. Але коли я перестала на це звертати увагу, просто забула про нього;

  • Надіюся, що зараз уже все добре;

  • Про таке не потрібно мовчати - дуже важлива тема;

  • Дякую за це зізнання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?